2777
2789
عنوان

چیه هی یادگرفتین میگین مستقل شو

122 بازدید | 13 پست

نمیدونم چرا اینجا بعضیا انقد نسبت به ازدواج کردن گارد دارن

کار و زندگی و درس و تحصیلات سر جای خودشه ولی ازدواج خم سرجای خودشه

اونم یه نیاز طبیعیه

آدم از یه سنی به بعد نیاز به همدم داره به یه همراه

هرچند من خودم ۲۳سالمه

دنبال شوهر کردن نیستم

ولی وقتی پسرارو میبینم نا امید میشم

و خودمو برای مجرد موندن تا اخر عمر آماده کردم

تا یکی که سن ازدواجه ( دقت کنید گفتم سن ازدواج ، نههههههههههه بچه ۱۲ساله ) تاپیک میزنه میگه خواستگار ندارم ، هزدواج نکردم، دوست دارم ازدواج کنم و.....

اکثرا میریزن سرش تیکه و پارش میکنن

که واااااااااااااا شوهر چیه

واااااااااااااا درستو بخون

وااااااااااااا مستقل شو دستت بره تو جیب خودت

مستقل شدن و ازدواج کردن هیچچچچچچچچ منافاتی باهم ندارن

نمیدونم این چه عادتیه بعصیا دارن ، یه چیزی یاد میگیرن عین طوطی هی تکرارش میکنن

شرایط آدما باهم فرق داره

انقد الکی نسبت به یه چیز گارد نداشته باشید

صفر و صد نباشید خواهشا

اگرم هستید اینارو فقط برای خودتون نگا دارید ، انقد بقیه رو بحاطر نیاز طبیعی که دارن نکوبید الکی ، حس ناکافی بودن بهش ندید

ولی خواهشا تا هرکی از ازدواج حرف میزنه انقد بهش نگید درس بخون ، مستقل شو ، شوهر خوب نیست و.......

اونو خودش میدونه

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

ولی این درس خوندن و مستقل بودن بدجور لذت بخشه ها ، وقتی درس بخونی و مستقل بشی و بری سرکار ازدواج برات میشه یه گزینه :)

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی این درس خوندن و مستقل بودن بدجور لذت بخشه ها ، وقتی درس بخونی و مستقل بشی و بری سرکار ازدواج برا ...

اره خب مگه من گقتم بده

خیلیم خوبه

ولی میگم به ازدولج ربطی ندارع

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
استقلال و ازدواج هیچ منافاتی ندارن استقلال عقل و فکر برای زن و مرد هرچند درکنار هم باشن کاملا الز ...

منم همینو میگم

هیچچچچ وقت این دوتا نمیتونن جای همدیگه رو پر کنک

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

طفلکیا معلوم نیست از کدوم سیاره اومدن

که اصلا ازدواج موفق ندیدن

اینجا همه مردا دیو و روانی هستن

واقعا استقلال مالی هییییچ ربطی به ازدواج نداره

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....

اخه میدونی الان مجردی فکر میکنی میشه همزمان با شوهر داشتن کارم کرد البته من که در کنار شوهر داشتن دارم کارم میکنم ولی خب کلی محدودیت برام ایجاد کرده .

روز اول قرار گذاشتیم همه کارا نصف نصف و تو خرجا هم من کمک کنم

اما بعد از ازدواج همه چی نصف نصف نبود و همه ی کارای خونه با خودم بود ، البته همه ی خرجای خونه رو هم اون خودش میده و میگه پولتو واسه خودت نگه دار .

بعد من اون موقع دانشجو بودم و معلم حق التدریس با درامد افتضاح اما برای کار دانشجویی خوب بود . بعد از فارغ التحصیلیه لیسانس من میخواستم برم شرکت کار کنم اما اقا نذاشت و کلی دعوا گرفتیم و گفت در شانت نیست . به خدا از شغلم متنفر شدم با اینکه عاشق تدریسم و خیلی دوسش دارم فقط به خاطر درامد مضخرف بدم اومده . ساعتی شصت هفتاد تومن دستمزد میدن یعنی ماهی پنج شیش تومن در حالی که کارگر روزمزد الان روزی هشتصد میگیره یعنی ماهی بیست و خورده ای .

من دوس داشتم برم کارگری کنم تا پول مناسب دربیارم ولی شوهره دعوا و داد و بیداد و جنگ راه میندازه .

پس ببین حتی یه شوهره مثلا امروزی و اهل قر و فر و عاشق پیشه هم محدودت میکنه دیگه چه برسه به یه شوهر خشک و مذهبی و سختگیر

اخه میدونی الان مجردی فکر میکنی میشه همزمان با شوهر داشتن کارم کرد البته من که در کنار شوهر داشتن د ...

میدونه من نگفتم ازدولج خیلییییی عالیه خوبه

چالش هاش خیلییی بیشتر از اینچیزاست

من میگم چرا گارد دارن انقد

اونم یه نیاز طبیعیه

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
میدونه من نگفتم ازدولج خیلییییی عالیه خوبه چالش هاش خیلییی بیشتر از اینچیزاست من میگم چرا گارد دارن ...

اره ، نه راست میگی 😥

منم تو مجردی خیلی دوس داشتم ازدواج کنم و همزمان کار و درسمم خیلی مهم بود واسم ولی خب چیزی که تصور میکردم با واقعیت خیلی متفاوت شد