2777
2789
عنوان

در عوض مهریه باید ازدواج دوم برمیداشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 24 پست
شیعیانشون رو گفتم🙄

خب شیعه اونجا توی اقلیت هستن من عرب نیستم ولی صفت مربوط به اقلیت رو نباید به همه میدادی

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب شیعه اونجا توی اقلیت هستن من عرب نیستم ولی صفت مربوط به اقلیت رو نباید به همه میدادی

من اعراب عربستان رو که تا حالا ندیدم اما عرب عراق زیاد دیدم شیعه هم هستن. در ثانی بلوچا رو میبینم اونا هم اکثرا چند همسر دارن پیششون عادیه. عرب کویتی هم دیدم چند همسر داشته و کنیز. حالا وقتی یه همسر بشه دوتا یا بیشتر دیگه چه فرقی داره ؟ وقتی خدا یکی زن یکی نباشه از انسانیت به دوریم و زن میشه جنس دست دوم و کالای تو دست مرد!

من اعراب عربستان رو که تا حالا ندیدم اما عرب عراق زیاد دیدم شیعه هم هستن. در ثانی بلوچا رو میبینم او ...

مگه من گفتم حرف شما اشتباهه

گفتم صیغه ندارن

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

چون قانون گذارها اقا هستن و خودشونم سه چهارتا باهم دارن

پس اگه چنین قانونی بزارن ب ضرر خودشونه

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

مگه من گفتم حرف شما اشتباهه گفتم صیغه ندارن

حرفی برای گفتن ندارم اما اگر این موارد واقعا توی دین خدا هست چه صیغه چه بیش از یک همسری نه انسانیتی هست نه عدالتی ! هیچ کدومم جای دفاع نداره!

توضیح و توجیه شما هم مثل اینه بگیم حکم قتل عمد با سلاح سرد و گرم با هم فرق دارن و نباید هر قاتلی رو بدنام کرد چون کشتن با سلاح گرم کمتره ( اقلیته)

حرفی برای گفتن ندارم اما اگر این موارد واقعا توی دین خدا هست چه صیغه چه بیش از یک همسری نه انسانیتی ...

من چیزی رو توجیه نکردم بابا گفتم عرب ها صیغه رو ندارن

واقعا توضیح این سخت نیست