شمشیر_باز مدیر استارتر عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 408 عنوان وقتی یکی تو مجازی ازم عکس میخواد بفرستم 194 بازدید | 23 پست بچه ها تازه با یه پسری آشنا شدم عکس میخواد بفرستم؟ کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم میدونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی ❤️با عشق از طرف:بندت❤️ دیروز | 21:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماشاوآقاخرسه عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 1910 تایمی باگوشی دیگه میشه عکس گرفت ازش ....با احترام، درخواست دوستی قبول نمیکنم. از شما آقایون محترم خواهش میکنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.
شمشیر_باز مدیر استارتر عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 408 همشون عکس میخوان یعنی بفرستم کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم میدونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی ❤️با عشق از طرف:بندت❤️
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 21229 حواست باشه اون عکس رو از از خیلیا هم زمان میخواد زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر
شمشیر_باز مدیر استارتر عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 408 عکس فیک بفرست فرستادم فهمید کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم میدونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی ❤️با عشق از طرف:بندت❤️
selenophilia عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 10840 تایم دار هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌