2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عادیه عزیزم

اصلا فکر نکن بقیه میگن حتما ندارن نمیخورن و ...

بچه ها کلا یه دوره ای اینجور میشن

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

عادیه عزیزم اصلا فکر نکن بقیه میگن حتما ندارن نمیخورن و ...بچه ها کلا یه دوره ای اینجور میشن

باورکن میگن جاریم همش ازبچه های پسرعموش که وقتی میان خونه ایناخیلی میخورن حرف میزنه میگه مامانشون چیزی بهشون نمیده نون خالی میده من بهش گفتم مطمئن باش اونوبیشترازتوبه فکربچشون هستن کسی بچه روگشنه نگه نمیداره بچه هاوقتی میرن جایی اینطورین

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤
دقیقا بچه های من یکی میبینن بدترن،، با ولع و سرو صدا میخورن ادم از خجالت آب میشه

یکی از نزدیکان همین جوری بود بچه به عین میدیم از هر خوراکی بهترین براش فراهم بود لب نمیرد اما امان وقتی مهمان میومد یا مهمانی میرفت

الان دیگه مردی شده برای خودش

گذرا هست این رفتار شوم

سلام

مساله ی منم هست

خونمون مهمون میا.... یا جایی میریم....

انگار این بچه هیچی ...نخورده و ندیده ....دسر و کیک و خوراکی میبینه جوری چنبره میزنه ...

درحالی که خونه تنها باشه اهمیت چندانی نمیده...

خونه ی مادرهمسرم ....خیار ور میداشت نصفه میخورد ..بعدی..😔

خونه ی عمم ...شکلات های ظرف رو تموم کرد

مهمون داشتم ....بردار زادم دوتا میوه خورد ...رفته بود یکی دیگه برداره... دیدم بهش میگه بست هست دیگه... میوه هامون تمام شد😅 ..

چهار سالشه 😐

انسان ممکن الخطاست؛ اما،جایز الخطانیست!. و بگو که بارالها مرا (همیشه به هر جا روم ) به قدم صدق داخل و به قدم صدق خارج گردان و به من از جانب خود حجت روشنی که دائم یار و مددکار باشد عطا فرما.. سوره مبارکه اسرا آیه 80 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله ... الان ASfaa هستم.خداجونم شکرت
باورکن میگن جاریم همش ازبچه های پسرعموش که وقتی میان خونه ایناخیلی میخورن حرف میزنه میگه مامانشون چی ...

اره والا

همین توی سایت

یکی میگفت هر روز موز میوه انواع مختلف بچه م خورده

یه جا مهمونی رفتن طرف موز اورده

جلو بقیه بچه ش گفته ایییین چیییییه من تا حالا نخوردم

😅🤣

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

اره والا همین توی سایت یکی میگفت هر روز موز میوه انواع مختلف بچه م خورده یه جا مهمونی رفتن طرف موز ا ...

آره بچه های منم همینطورین این خودشم بچه داره نمیدونم چرااین حرفومیزنه همش پیله کرده به اون بنده خداها هربارمیبینمش بحث همین بچه هاس

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤
آره بچه های منم همینطورین این خودشم بچه داره نمیدونم چرااین حرفومیزنه همش پیله کرده به اون بنده خداه ...

خدا حفظشون کنه 🌹