2777
2789
عنوان

مامانه من یه خانوم 35 سالست که خیلی مشکلات داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 48 پست
پرخاشگر نیستم فقط دوری میکنم ازش دست خودمم نیست من تنها بزرگ شدمهیشکی باورش نمیشه من کلاس اول از مدر ...

من دقیقا مادرت و درک میکنم همچنین شمارو ...ماها نباید زود ازدواج میکردیم .که الان اینقدر عقده ای بشیم حسرت بشه همه چیز برامون .

اخه ناراحتم میشهامروز اومده میگه بچه بیارم؟ اجازه میدیگفتم هرجور مصلحت میدونی دیدم برخورده بهش

نه تروخدا بگو بچه نیاره اصلا نسل های متفاوت و دور ا هم همو درک نمیکنن من الان با مامانم اختلاف سنی یاد دارم بخدا با اینکه خیلی دوسش دارم ولی دیوونه شدمم

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان بابات هم سن من و شوهرم هستن

بچمون ۵ سالشه😕🤣

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
از مدل رفتار کردنت خوشم اومدجواب خوبی دادیاگه ناراحت میشه مشکل خودشهاینم بگما منظورم این نیست مادرتو ...

انگار بچه نداره و دلش میخواد بچه بیاره بزرگ کنه تا براش مادری کنه

بدبخت منو تنهایی میفرستاد حموم

تنهایی میفرستاد مدرسه

حالا تو هم سعی کن بهش نزدیک بشی انگار قانون بوده چون تو دیگه۲۰ شدی مادرت حق نداشته برات مادری کنه یا یه موقع تذکر بده

تو صد سالتم باشه بازم براش بچه ایی

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

پرخاشگر نیستم فقط دوری میکنم ازش دست خودمم نیست من تنها بزرگ شدمهیشکی باورش نمیشه من کلاس اول از مدر ...

دقیقا از چی ناراحتی ؟بگو از دیدگاههای مختلف در موردش صحبت کنیم

حالا اگه سواد نداشت میگفتی کاش میرفت دنبال درس و دانشگاه

مامانت همسن منهبیچاره چی فهمیده از جوونیش کودک همسری چقدر بده

مگه من شوهرش دادم

مگه من باعث شدم باردار شه

مامانم ازدواجشم با میل و خواسته خودش بود

ولی همچی افتاده بود گردنه من بچه که حتی بچگیم بچگی نکردم

انگار بچه نداره و دلش میخواد بچه بیاره بزرگ کنه تا براش مادری کنهبدبخت منو تنهایی میفرستاد حموم تنها ...

بده الان مستقل شدی

نا دهه شصتیها هم خیلی از کارامونو خودمون انجام میدادیم اان نمیاییم ب مادرمون بگییم بدبخت

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

تقصیر تو نیست مادرت خیلی بچه بوده بچه دار شده اینم وقتی میان میگن زود بچه دار بشید بچه باهاتون بزرگ میشه اصلا به این فکر نمیکنن چه بلای سر بچه میاد یه بچه دیگه بزرگش کنه🤐 ولی خدایی سعی کن ببخشیش والا اذیت میشی

قشنگ احساس پیری رو الان فهمیدم🙄😂

مگه سن و پیری به زاییدن بعضیاست؟ اگه تو ده سالگی ازدواج کنه یازده باردار بشه ، هنر کرده ؟ این جنایت در حق کودکه. بعد اینکه اون تو بچگی زاییده چه ربطی به پیری تو داره ؟