2777
2789

من ۲۰

مامانم متولد اسفند ۶۹

من ابان ۸۴ تقریبا یه دهه اختلاف سنی داریم و من یه بچه کاملا ناخواسته بودم

نه اینکه رفتار مامانم باهام بد باشه نه ولی خب از وقتی یادمه تنها بودم و مامانم یا درس میخوند یا اصلا تو حال و هوای مادری کردن نبود از وقتیم یادمه بهم گفته ناخواسته تا زمانی که دید این حرف بهم اسیب میزنه

من کاملا متوجهم که مامانم باید به زندگی خودش میرسید و بچه داری زود بود براش اما تقصیر من چی بود این وسط؟

الان من دانشجوام و کاملا مستقل بزرگ شدم مامانم تازه یادش افتاده مادری کنه

تازه یادش افتاده دختر داره که نیاز به توجه داره محبت مادرشو میخواد تازه میخواد نزدیکم شه که من ازش فرار میکنم به بابام خیلی بیشتر وابستم و همه حرفامو بهش میگم

همیشه با مامانم بحث داریم

نمیتونم بفهمونم که ۲۰ سالمه و دیگه واسه دختری که دوست داری بشم دیره دیگه دیره واسه صمیمیت دیگه دیره واسه اینکه به عنوان رفیق روت حساب کنم

کلمه مامان واسم غریبه چون از اول گفته بهمنگو مامان الان که اسمشو صدا میزنم میگه حرمت نگه دار انگار نه انگار خودش میخواست اسمشو صدا کنم

خیلی خستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خدااااااا منم ۳۵سالمه ی پسر۱۶ساله دارم اما پسرم ناخواسته نبود و خیلی بهش محبت کردم اما به شدت قدر شناسه و پرخاشگر کاش اونم میگفت مشکلش چیه که رفتارش با ماها اینطوریه

اوه خدای من مامانت همسن منهمن مجردم🙄

مامانش ۳ سال از من کوچیکتره

من بچه ندارم . گذاشتم ۴ _ ۵ سال دیگه 🤣🤣🤣

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

ای خدااااااا منم ۳۵سالمه ی پسر۱۶ساله دارم اما پسرم ناخواسته نبود و خیلی بهش محبت کردم اما به شدت قدر ...

پرخاشگر نیستم فقط دوری میکنم ازش دست خودمم نیست من تنها بزرگ شدم

هیشکی باورش نمیشه من کلاس اول از مدرسه تنها برمیگشتم خونه پیاده از ۴ تا خیابون رد میشدم

اون موقع مامانم میرفت کتابخونه درس بخونه حتی تو خونه درس نمیخوند چون من اونجا بودم

اخه ناراحتم میشهامروز اومده میگه بچه بیارم؟ اجازه میدیگفتم هرجور مصلحت میدونی دیدم برخورده بهش

از مدل رفتار کردنت خوشم اومد

جواب خوبی دادی

اگه ناراحت میشه مشکل خودشه

اینم بگما منظورم این نیست مادرتو ناراحت کنی، اما بنظرم لازمه ک بفهمه در حق تو اشتباه کرده

ادما اگع نفهمن اشتباهاتشون بازم تکرارش میکنن

اجازه بده بفهمه و بیاد و ازت دلجویی کنه تا زخمهات خوب بشن

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

مامانت خر وخرمارو باهم میخواسته هم ازدواج وبچه هم خوش گذرونی و مسائل دیگه

درصورتی که اگه بچه دار بشی باید قیداری مسائل رو بزنی مادر یعنی فداکاری

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺