2777
2789

نظر خورد وخوراک هیچی کم نمیزارع همیشه غذای خوب میخوریم کلا برای خوراکی خوب خرج میکنه ولی برا باقی چیزا مثل لباس یا بخوام کاری انجام بدم نه راحت پول نمیده خودم دانشجو وخونه دارم درامدی ندارم پول زیادی هم ماهانه نمیده هرچی بده خرج میشه

بیمه نمیپردازع شغلش ازادع یه پراید معمولی مدل پایین داریم هرچی میگم به فکر اینده باش همیشه که نمیشه فقط ریخت وپاش کرد مرغش یه پا دارع بابت بیمه هم اصلا قانع نمیشه یه پسر نه ماهه دارم خیلی نگران ایندم واقعا

چیکار میتونم کنم خودم حداقل تا پنج سال اینده شرایط سرکار.ر فتنو ندارم

به نظرتون جایگزینی برا بیمه هست؟

مثلا هرماه یه پولی رو بزارم صندوق طلا چطورع

لطفاااا راهنماییم کنید

الهی هر آنچه که خیر است  ومانمیدانیم✨🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

استارتر همسر منم همین بود ایقدر بریز و بپاش میکرد و گوشش بدهکار نبود،، سرش خورد به سنگ،، روزی اومد ک ...

کاش قبل اینکه به اون روز میرسید ادم میشد

واقعا نمیفهمم شاید ما زن با سیاستی نیستم اصلا حرفمو نمبخونه اخه سنشم خوبه دیگه بچه نیست ۳۰ سالشه

الهی هر آنچه که خیر است  ومانمیدانیم✨🌱
کاش قبل اینکه به اون روز میرسید ادم میشد واقعا نمیفهمم شاید ما زن با سیاستی نیستم اصلا حرفمو نمبخونه ...

همسر من تازه چهل سالشه میشخ گفت پنجاه درصد بهتر شده،، بعد از اینکه سه سال به شدت بی پولی کشیدیم