2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تارا اصلا کیفیت نداره حلبیه حالا چندماه دیگه خواهرت اینا تصمیم میگیرن عوضش کنن و میفهمن ماشین باکیفی ...

چی بگم

ولی خییلی خوندن دربارش

اینکه میگن بدنش ضعیفه ،بیشتر فکر مردمه

و اینجوری نیست

دناخیلی بهتره تارا افتضاحه بدنش داغونه

ولی ایران جاییه که پرایدم شده برای جوونا ارزو

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

منم 😍از دنا پلاس متنفرررررم

منم😅بنظرم زیادی زاویه داره😂نمیدونم منظورمو میتونم برسونم یانه

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

واقعا فازتون چیه خوشحالی دیگران رو گند میزنین توش اصلا دوچرخه خریده ماشین کنترلی خریده مهم اینه استا ...

اینجاعادتشونه هرماشینی بگی میکوبنش بگویه ارزوخوب کنیدبگذرید دگه خریدن شماپولداریدنخرید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

وای دنا خییلی زشته پشت ماشین جا نداره تارا خوشگله

درسته ولی بدنش ضعیفه

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

باشه ولی اونقدر چیز خفنی نیست که در حسرتش موندی و حظ میکنی براش

اگر با دقت اوضاع مردم جامعه رو ببینی متوجه میشی که همین ماشین سطح پایینی که به چشم شما نمیاد

پولش انقدری زیاده که خیلی ها نمی تونن نصفش رو هم جمع کنن