2777
2789
عنوان

یکی امروز 6 ساعت سر درس و مشقش بوده😍😂

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 20 پست
ن یاد پارسال ک برا ارشد میخوندم افتادمروزایی ک سنگ تموم میذاشتمشبش خیلی مزه میداد

اره واقعا

منم برا ارشد دارم میخونم

امروز خیلی جمع بندی خوبی انجام دادم

با خیال راحت میخوابم

ذهنم اروم شد

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

موفق باشید انشالله برای منم دعا کن به آرزو هام برسم این روزا خیلی به دعا نیاز دارم

زنده باشی عزیزم

حتما😍انشالله ب هرچیزی ک تو دلته برسی عزیزم😍💕

سلام ملی چطوری ؟ با یه احمق هایی ادم تو سایت مواجه پیدا میکنه و بعضی وقتا میگم هیچی حرف نزنم راحت ترم

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
سلام ملی چطوری ؟ با یه احمق هایی ادم تو سایت مواجه پیدا میکنه و بعضی وقتا میگم هیچی حرف نزنم راحت تر ...

سلام عزیزم

خوبم قربونت تو خوبی؟

من اوایل هیچی نمیگفتم ولی الان باهاشون بحثم میشه جوابشونو مبدم😂😁

حالا چی شده عزیزم؟

سلام عزیزمخوبم قربونت تو خوبی؟من اوایل هیچی نمیگفتم ولی الان باهاشون بحثم میشه جوابشونو مبدم😂😁حالا ...

من یه استادی هست کارای پاکسازی اینا انجام میدم راهکاری باشه میام میگم حالا دو ساعت از صبح به یکی میگفتم که ادعای متافیزیک داره گفتم بابا من خودم مدیومم اخرش هم گفت تو استادت علوم غریبه اید و موکل و ... هرچی گفتمش بابا شمع تراپی برای ملت انجام نده شمع قرمز و مشکی روشن نکن ،اخرشم کلی اعصابم خورد کرد گفتم گفتن فایده نداره

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............