2777
2789
عنوان

بیچاره مردا

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 32 پست
اونی ک شغلش آزاده هرموقع بخواد خونه هست و استراحت میکنه. بیشتر استراحت داره شاید

نه دارم میگم دیگه سرکاره مثلا تو یه ماه هر روز سرکاره

با اینکه میتونه بیاد خونه ولی بمونه کارگرا بیشتر گوش میدن بهتر فروش داره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولی مرخصیت زیاده ااااااااا خوشبحالت و خوشبحالش 😂😂😂

لنتی🤣🤣🤣🤣🤣میگه یکاری کن ده روز کارکنی

میگم نمیشه رییس مجلسم ایقد مرخصی ندارع تا قانع شد🤣

حنـا حـنا گل گلبند حــنا٫یـــاروم لــ❤️ـره بگویین صـد ماشـــاءاللـــه٫سیــــش بخروم ی گلیـــــبند طلــــا

زنعمو نمیتونه بره سرکار. دلم ب عمو سوخت ولی این شرایط، اقتصادی و گرونی اعصاب ب کسی نزاشته

دایی من ۵ سال بیکار بود ، ۵ سال هرجایی میرفت ۲ ماهه نشده میومد بیرون. داییم یکم خجالتی و خود کم بین بود . درست نمیتونست از خودش دفاع کنه. رشته ای که خونده بود رشته ای که پر بازار کار باشه نبود.

تو ۵ سال شرایط اقتصادیشون خیلی بد شده بود طوری که گاهی مامانم میرفت خونشون بهشون اقلام ضروری مثل برنج و روغن و مرغ رو میداد.

هر زنی تو این شرایط بود کفرش در میومد حتی اگه زنش یکی از این زن های نی نی سایتی بود الان کلی بد و بیراه و بی عرضه ام بهش گفته بود.

ولی زنداییم هروقت باهاش صحبت میکردیم اول تا جای ممکن غرور شوهرشو حفظ میکرد و از وضعیتشون نمیگفت ، همیشه از داییم تعریف میکرد. فقط گاهی از دهنش در میرفت میگفت بقیه خیلی حق داییتو میخورن.

زنداییم تو تمام اون سالا به داییم ی اخم نکرد میدونی چکار کرد؟ رفت پولاشو جمع کرد ترشی تو خونه ریخت. بدست سومر مارکت محل میفروخت. تو تمام ۵ سالی که داییم پول نداشت زنداییم مول تو جیبیشو با فروش ترشی و بعد ها با پیشرفت کالباس خونگی در میورد با پولش حتی ی تعداد بلدرچین اورد پرورش داد که باز تخم اونارو میفروخت. همشونم تو خونه بود.

جالب اینه زنداییم حتی طلب لباس نمیکرد. پارچه میگرفت خودش میدوخت میپوشید.

زن دستش برای کمک به مرد بسته نیست اگه بخواد. فقط زن گاهی نمیخاد گاهی همسری و همراهی نمیکنه.

الانم شکر خدا داییم تو شرکت خوبی استخدام شده حقوق خیلی خوبی داره تو ۲ سال هم ی ماشین دست دوم گرفت هم اولین کاری کرد خونه رو بخاطر علاقه زنداییم کابینت کرد.

بنظرت کی واقعا اینقدر میتونه کنار شوهرش همسری کنه؟

ارزو های بزرگ ، 

دایی من ۵ سال بیکار بود ، ۵ سال هرجایی میرفت ۲ ماهه نشده میومد بیرون. داییم یکم خجالتی و خود کم بین ...

هیچکس. زنعمو میگه تو این شرایط دایی کمتر مرخصی بیاد ک پس انداز کنن

لنتی🤣🤣🤣🤣🤣میگه یکاری کن ده روز کارکنیمیگم نمیشه رییس مجلسم ایقد مرخصی ندارع تا قانع شد🤣

😂😂😂 عجب .... بگو از کجا بیاریم بخوریم

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!!