2777
2789
راستش غیر منطقیه یکم. فقط روی یک هدف کار کنیدچون سن که بره بالاتر حوصله نداریدخودم ۳۶سالمه و خسته شد ...

درسته

ن اخرین رتبه داروسازی مشهد ۶۰۰منطقه یک هست

پردیس هم تا رتبه ۱۲۰۰حدودا میگیره

من امسال خ بخونم احتمالا ب ۲،۳هزار برسم میخوام شهرستان نرم یا ی شهر خ نزدیک برم

پایه ام خوبه

فقط همین استارت اولش برام سخته

ممنون عزیزم 🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درستهن اخرین رتبه داروسازی مشهد ۶۰۰منطقه یک هست پردیس هم تا رتبه ۱۲۰۰حدودا میگیره من امسال خ بخونم ا ...

خواهش میکنم🥰🥰

....با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

سنت لب مرز .به نظرم فقط تمرکزتون روفقط نزارین رو دبیری آزمون استخدامی بانکهم شرکت کنین

بانک تا ۳۰سالگی میگیره الان استخدام بانک کشاورزی هم هست ک تا ۴۰زده ولی رشته منو نمیخواد

مدیریت و کامپیوتر و ...

من معماری خوندم

سنت لب مرز .به نظرم فقط تمرکزتون روفقط نزارین رو دبیری آزمون استخدامی بانکهم شرکت کنین

دلمازدواج هم میخواد بعد طلاقم خ افسرده شدم تازه حالم بهتر شده میخوام راه درست انتخاب کنم هم ازدواج کنم

اگ ن ۱۰سال دیگ حسرت بچه نداشتن میخورم روحیه خودمو میشناسم داروسازی هم خ دوسدارم نمرات شیمی ام هم خوبه اونم رو دلم میمونه

میگم اگ الان دارو یا دندون قبول بشم ازدواج بهتری هم میتونم داشته باشم ن؟

دلمازدواج هم میخواد بعد طلاقم خ افسرده شدم تازه حالم بهتر شده میخوام راه درست انتخاب کنم هم ازدواج ک ...

به نظر منم تمرکزت رو فعلا بزار رو درست بعد ازدواج چون هر دوی اینا الان نشدنیه مخصوصا که سنت حساسه.تا حالا شاغل نبودی؟

به نظر منم تمرکزت رو فعلا بزار رو درست بعد ازدواج چون هر دوی اینا الان نشدنیه مخصوصا که سنت حساسه.تا ...

کار آزاد کردم ولی دولتی ن

آزاد هم حقوق درست نمیدن یا مزاحم میشدن اذیت شدم