2777
2789
عنوان

حداقل توقع مالی‌تون از یه پسر برای ازدواج چیه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 51 پست
این حدسی که زدی حق الناس هست.منم چند روز پیش یه حدس زدم بعدش فهمیدم غلط بوده سه روز التماسش کردم تا ...

اشکال نداره اصلا

حدس زدن هم حق الناس داشته باشه موردی نداره

کاربرهای حاشیه ساز زیاد دیدم مثل شما😉 اهل تاپیک های جنجالی و سریالی و گفتن آرزوهاشون

خیلی ها هستند اینجا اتفاقا وقتی این حرف رو میزنم اولین بار همین جواب رو میگیرم یا نفرین میکنن اما گذشت زمان همه چی رو ثابت میکنه و حق الناسی نمیمونه بازم بمونه مشکلی نیست اصلا به خودت گفتم واضح و آشکار نه پشت سرت گفتم نه برات تاپیک زدم و نه غیبت کردم

البته اگر موردی نداشتی رد میشدی به سادگی ولی چیزی هست که ذهنت درگیر شده

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشه‌ها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

بیشتر از یکسال زمان برد

بله

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشه‌ها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

[QUOTE=403324056]اشکال نداره اصلا حدس زدن هم حق الناس داشته باشه موردی نداره کاربرهای حاشیه ساز زیاد دیدم مثل شما

باور کن سر سوزنی برام اهمیت نداره چه فکری میکنی.فقط چون حس کردم ممکنه نا خواسته چیزی بهت گفته باشم ریپ زدن.تو متن کامنتم هم اثری از نفرین نبود .اتفاقا گفتم خودم میدونم و خدای خودم .متاسفم براتون که نمیتونید تحمل کنید به نفر آه و ناله نمیکنه و از زندگیش راضیه.

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

[QUOTE=403324056]اشکال نداره اصلا حدس زدن هم حق الناس داشته باشه موردی نداره کاربرهای حاشیه ساز زیاد ...

من اصلا نظری درباره زندگیت ندارم فقط حاشیه زیاد داری و دوست داری دیده بشی تو سایت همین و تجربه ثابت کرده نوشتن آرزوهاست تا واقعیت😉

گفتم حق الناس یا نفرین دوباره بخون

من اصلا نظری درباره زندگیت ندارم فقط حاشیه زیاد داری و دوست داری دیده بشی تو سایت همین و تجربه ثابت ...

خوشحالم که سبک زندگی منو آرزو میدونی.بدرود😘

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

خوشحالم که سبک زندگی منو آرزو میدونی.بدرود😘

گفتم گذشت زمان همه چی رو ثابت میکنه 😉 بدرود

گفتم گذشت زمان همه چی رو ثابت میکنه 😉 بدرود

پس دنبالم کن.خوشحال میشم ♥️