2777
2789
عنوان

بیاین شهرتون و معرفی کنین بدون اینکه اسمش و بیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1548 بازدید | 293 پست
قربونت شما هیچ کدوم و نمیدونینه میدونی روغن کرمونشاهی معروفه نه میدونی شراب شیراز! 😆راست میگی گلی، ...

من بین شهرا فقط تهران و شهر کرد و تبریز و اورمیه رو درست حدس زدم😂

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله گلم من چندروزیه توسایت شمارومیبینم .❤🌹

برام باعث افتخاره که منو دیدین و حرفام رو یادتون بوده از توجه ات خیلی ممنونم دوست خوبم🌹💐🌸

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
نه نشنیده بودم واقعا😁

ولی دختر یه چیز جالب از ایموجیت فهمیدم، پای تخت🤭

این دیگه چه اسمیه اخه... 😂

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

واقعا نمیدونستم😁

معروفه به اینکه مردمش تنبلن😅

شیرازی نیاد ببینه

ولی دختر یه چیز جالب از ایموجیت فهمیدم، پای تخت🤭این دیگه چه اسمیه اخه... 😂

خب یعنی تهران زندگی میکنم چیز دیگه ای به ذهنم نرسید که بگم تهران هستم یک تخت با پا گزاشتم🫣😁😂

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
تمدن 7000هزارسالهتپه های سیلکخانه بروجردی هافرش دستبافت

کاشان😍

خب یعنی تهران زندگی میکنم چیز دیگه ای به ذهنم نرسید که بگم تهران هستم یک تخت با پا گزاشتم🫣😁😂

اره حق داری یکی مترو و هواپیما و موشک گذاشته بود

اره حق داری یکی مترو و هواپیما و موشک گذاشته بود

هواپیما با موشک چه ربطی به تهران داره؟😁

هواپیما با موشک چه ربطی به تهران داره؟😁

پرواز خارج از کشور

بم باران تهران با موشک

البته بقیه ی شهرام بودنا ولی خب با اینا تهرانو حدس زدم

پرواز خارج از کشوربم باران تهران با موشکالبته بقیه ی شهرام بودنا ولی خب با اینا تهرانو حدس زدم

آهان وای چه روز هایی بود موقع جنگ🤧😞😢 ولی آفرین خوب حدس زدی😁