2777
2789
عنوان

بیاین شهرتون و معرفی کنین بدون اینکه اسمش و بیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1710 بازدید | 295 پست
عکس تخت بود با پا یعنی پایتخت دیگه😁

اهااان، بابا تخت گذاشتی من ذهنم میره پیش شیراز🤣

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره قبلا هم شلوغ تربود هم فضاش صمیمی تربود .عادت میکنی😄

آره از کجا فهمیدی من تازگی تو نی نی سایت احساس غریبی میکنم؟ اصلا یکجوری شده نی نی سایت🤧 حست قوی هست ها آفرین😁

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
خدا بخواد میباره فعلا واسه هفته های اینده سامانه بارشی گفتن ببینیم باران میباره یانه

اره، ایشالا که میباره

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

از روی یه عکس چجوری تشخیص بدم اخه😂

قربونت شما هیچ کدوم و نمیدونی

نه میدونی روغن کرمونشاهی معروفه نه میدونی شراب شیراز! 😆

راست میگی گلی، انتظار این زیاد بود ازت از رو عکس و شیب و پل معروف ته عکس بتونی تشخیص بدی 😚

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
تورکم

ععه😍

خیلیم عالی؟

قشقایی هستی دیگه نه؟

مام همدان فامیل تورک داریم

اهااان، بابا تخت گذاشتی من ذهنم میره پیش شیراز🤣

آخه شیراز ربطی به ایموجی پا با تخت نداره😁

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
قربونت شما هیچ کدوم و نمیدونینه میدونی روغن کرمونشاهی معروفه نه میدونی شراب شیراز! 😆راست میگی گلی، ...

من تازه سرم از درس و کتاب جدا شده

اومدم دنیای بیرون، چیز زیادی نمیدونم🤣

آخه شیراز ربطی به ایموجی پا با تخت نداره😁

شنیدی میگن تنبلن؟ واسه همون🤦🏼♀️🤣

نه بابا دختر حسم کجا بود تاپیکتو دیدم 😂😅

آهان بازم همینکه کاربریم رو دیدی یاد حرفای تاپیکم افتادی معلومه خیلی ذهنت قوی هست که منو یادت هست😁🌹

شنیدی میگن تنبلن؟ واسه همون🤦🏼♀️🤣

نه نشنیده بودم واقعا😁