2777
2789
خب خواهر شوهرت دنگشو بده شما برین یه چیزی بخرین

وا خوب زحمتش با خواهرشوهرشه، من همیشه با کلی منت قبول می کنم از طرف همه برم خرید کنم،کلی هزینه رفت و آمد و گشتن و خستگی و وقت...

بعدم میاریم همگی باهم کادو رو میدیم و میگیم از طرف همه هست، حتی نمیگیم کی زحمت خریدش رو کشیده

خب من طبق تفکرات و رسومات خودمون میگم عزیزما مثلا یه چیز شخصی میگیریم لباس یا مثلا کیفو اینکه من مید ...

نه خب ما همون لباسم بدونیم چی لازم داره براش میخریمکیف باشه یا کفش یا روسری حتی...ببینی رنگش بهش میاد یا نه اون رنگو دوست داره یا نه،بعد چون بنظرم لباس چون سخته انتخابش بیشتر وسیله میخریم کلی ام خوشحال میشن و حس رضایت دارن حتی بعد مدتها هی تشکر میکنن..

مثلا برای خود من بشخصه یه کیف بیارن که سخت بتونم ست کنم با لباسای دیگم یا مشکی بخرن که کلی ازش دارم زیاد برام خوشحال کننده نیست.دوست دارم کسی چیزی میده استفاده کنم و برای کسی چیزی میدم اونم استفاده کنه و بدردش بخوره،

کلا دختر یه خانواده بهتر قلق مامان دستشه تا عروس..میتونن باهم برن خرید کنن..

مگر اینکه اسی خودش بخواد تنهایی هزینه کنه و چیزی مد نظر داشته باشه.مثلا ما پارسال برای پدرشوهرم گوشی خریدیم بقیه پول گزاشتن سکه پارسیان خریدن براش.

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا خوب زحمتش با خواهرشوهرشه، من همیشه با کلی منت قبول می کنم از طرف همه برم خرید کنم،کلی هزینه رفت و ...

منم دوست ندارم تنهایی برم خرید مخصوصا برا خانواده شوهر

برا تولد بچه هاشونم با شوهرم میرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه خب ما همون لباسم بدونیم چی لازم داره براش میخریمکیف باشه یا کفش یا روسری حتی...ببینی رنگش بهش میا ...

بله عزیزم من منظور شما رو متوجهم ولی متوجه نشدم که کلمه ی کنترل و سرگیجه رو از کجا پیدا کردند

ما تا بحال اینکارو نکردیم هر کس کادوی خودش رو میده چون تو خانواده ی ما جوریه که حرف و حدیث پیش میاد مثلا من اگه همه پول بدن خواهر شوهرم یه چیزی بخره شوهرم و یا برادر شوهرم مخالفت میکنند و میگن اینی که خریدی نیاز مامان نبود

برای همین هرسال هر کس کادوی خودش رو میده

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

وا خوب زحمتش با خواهرشوهرشه، من همیشه با کلی منت قبول می کنم از طرف همه برم خرید کنم،کلی هزینه رفت و ...

عزیزم چرا متوجه نمیشید اون پیام صرفا برای مثال بود منظورم این بود هرکس کادوی خودش رو بخره وگرنه منم اصلاااا دوست ندارم برای دیگران خرید کنم ولی این یه موضوع خانوادگی تو هر کس

تو خانوادیه ما رسم هست هر کس خودش بگیره

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

منم دوست ندارم تنهایی برم خرید مخصوصا برا خانواده شوهربرا تولد بچه هاشونم با شوهرم میرم

منم هیچوقت تنها نمیرم و حتی روز مادر سعی میکنم بیشتر نظر همسرم باشه چون نمیخوام بد برداشت کنند و سوتفاهمی پیش بیاد که چون عروسه به مادر شوهر حسادت میکنه

بله عزیزم من منظور شما رو متوجهم ولی متوجه نشدم که کلمه ی کنترل و سرگیجه رو از کجا پیدا کردندما تا ب ...

کنترل و سرگیجه رو متوجه نشدم😁

بله با توجه به خانواده شما این بهترین کار.ولی مادرشوهر من خیلی دوست داره دنگی وسیله بخریممامانمم دوست داره.معمولا جون چیز گرون و بدرد بخوری میشه دوست دارن.فشارم از رو ما برداشته میشه خیلی سخته با بودجه کم چیز خوب بخریمگه پول مسئله نباشه برات

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کنترل و سرگیجه رو متوجه نشدم😁بله با توجه به خانواده شما این بهترین کار.ولی مادرشوهر من خیلی دوست دا ...

بله خب گفتم که یه رسم خانوادگیه عزیزم

خب بعضی کاربرا گفتند که اینهمه کنترل خوب نیست بعضیا هم گفتند که از اینهمه کنترل گری من سرگیجه دارند ولی واقعا این کجاش کنترله؟ من میگم ما یا هر کس خودش میگیره یا اگر هم دنگ گذاشتیم همه حق دارند اظهار نظر کنند منظور از همه شواهرامون هست و خواهر شوهرامون وگرنه من اصلا دخالت نمیکنم

سرم گیج رفت از این همه کنترل

منم سرم گیج رفت یه نگاهی به تایپک هاتون انداختم عزیزم