2777
2789
عنوان

توروخداکمکم کنید خیانت نکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 71 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزجان شوهرت خودشو بندازه شما هم میندازی؟

همچین حماقتی نکن

خیانت هیج توجیهی نداره

فقط روح و جسمت کثیف میشه

ایشون فقط دنبال رابطه هست

اگر آدم بود به همسرش خیانت نمیکرد

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

بخدا دیگه تکرارنمیکنم مخصوصا بخاطر بچه هام ازهردوتامون ضربه میخورن💔

نه ولی یه فکری به حال شوهرت بکن
به نظرم طلاق بگیرین چون بچه هاتون حتی بچه طلاق هم که باشن خیلی بهتر از اینه که شاهد یه رابطه سمی باشن

به این فکر کن که زن اونم حالش عین توعه خیانت در شان شما نیست دوست عزیز اون اقا هم اگه همسرش دوسش ندا ...

دقیقا هیچ وقت اینو برای هیچ زنی نمیخوام که حال منو درک کنه تکرارش نمیکنم هیچ وقت ،فقط نمیدونم چیکارکنم باشوهرم😢

هرمردمتاهلی که میخادبایکی دوست بشه اولین حرفش خراب کردن زنشه یامیگه زنم سرده درکم نمیکنه زشته شلختس بیسلیقه اس دوستم نداره یامیگن زنم خیانت میکنه گول نخوری اون فقط یک هدف داره شایدم درکل آدم خوبی باشه درکت کنه محبت کنه ولی اون هدف رسیدن بهت اولویتشه

عزیز شکا زن قوی هستی که با وجود خیانت همسرت بازم بهش خیانت نکردی اون اقا الکی میگه داره به همسرش خیا ...

ممنونم گلم منم متوجه شدم که دروغ میگه بخدا بخاطرهمین چندنگاهم حالم ازخودم بهم میخوره نمیدونم چطور شوهرم بایه زنی بود که متاهل بود اونم دوسال😞