2777
2789
عنوان

شیشه تو غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 20 پست
اگه دفع داشتی و معده و شکم درد و گلو درد نداری هیچی نیست نگران نباش

هیچکدومو ندارم فقط گلوم از وقتی شیشه رو در آوردم می حالت سرما خوردگی شده نمیدونم از استرسمه یا ن نگاهم کردم خونی نبود دهنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گفت نمیدونم از کجا بوده

نمیخام بترسونمت..میگم واسه اینکه به خودت بیای بری دکتر خب

ما یه فامیل داشتیم حدودا سال ۹۴ برای سیزده بدر یه تیکه مرغ میخوره و استخون مرغ گلوشو پاره میکنه،اینم دکتر نمیره و وضعش بدتد میشع تاجایی که اون استخون که همینجوری مونده بوده داخل گلو با فشار هرلقمه غذایی که میخورده میرفته پایین تر تا اینکه مری رو کامل پاره میکنه،بعدش این میره دکتر

یه چندوقتی انگار بهش کیسه وصل میکنن که اب دهان که قورت میداده میرفته تو کیسه،با سرنگ داخل معده اش غذا میریختن

بعد حدود ۶ ماه از اون اتفاق فوت میکنه

برو دکتر نگو هیچیم نشده،حتما برو دورازجون چیزی شده باشه الان بفهمی بهتره

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

نمیخام بترسونمت..میگم واسه اینکه به خودت بیای بری دکتر خبما یه فامیل داشتیم حدودا سال ۹۴ برای سیزده ...

دکتر رفتم که عکس برام نوشت گفتن مهم نیس اگ درد و نفس تنگی نداری

دلم آروم نشد اینجا تاپیک گذاشتم چون اون بنده خدا و عکس میگرفت گفت شیشه تو عکس نشون نمیده