2777
2789
عنوان

طبیعیه وقتی سرکار دارم جارو میکنم از صاحبکارم خجالت میکشم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 38 پست
خانومه یا اغا

اقاست

یعنی هرچی از خوبیش بگم کمه

یه بار دوستش اومده بود پیشش

من کارامو سریع کردم یه ساعته تموم شد کارم

ازش اجازه گرفتم که برم

دوستش گفت ماهی چقدر بهش میدی

گفت ۸

گفتش زیااااااده مگه چیکار میکنه

گفتش همینکه نون بازوی خودشو میخوره ارزش داره

کم بهش بدم رقت سراغ کار بدی گناهش گردن منه

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش درامد ماهاتش حدودا چقده

کم کم ۱۰۰

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏
اقاستیعنی هرچی از خوبیش بگم کمهیه بار دوستش اومده بود پیششمن کارامو سریع کردم یه ساعته تموم شد کارم ...

واقعا دمش گرم چقدباشرفه وخجالتم نکش چون اولاعیب نیست دوما باهمچین صاحب کاری جبران میشه برات کاش منم یه صابکاری مثل تو برام پیداشه موفق باشی گلم

چقد مرد هست چند سالشه؟

۴۰سالشه

همسن شوهرمه

خودم ۳۳

واقعا دمش گرم چقدباشرفه وخجالتم نکش چون اولاعیب نیست دوما باهمچین صاحب کاری جبران میشه برات کاش منم ...

ممنون عزیزم❤️