2777
2789
عنوان

همکلاسیام و معلمام

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 22 پست
اصلا حرف منو فهمیدی ؟ من کجا گفتم خودمو قبول ندارممن گفتم ما سه نفر درسمون در یک حده اما هیشکی منو ق ...

درست خوندم بچه جون

ولی باور و قبول داشتن به حرف نیس

بعدشم اگر قبول داشتی اینقدر از حرفم ناراحت نمیشدی که

اینا همش یه نشونه میتونه باشه

یه بازنگری تو رفتارت داشته باشی همه چی درست میشه

چون اون دو نفر اهل جلب توجه هستن ولی تو نه و این خصلت انسان خیلی ارزشمند هس که اهل خودنمایی و جلب تو ...

اره نیستم اصلا خیلیم آرومم

مرسی ازت عزیزم که نظر دادی💋💋💋

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درست خوندم بچه جونولی باور و قبول داشتن به حرف نیسبعدشم اگر قبول داشتی اینقدر از حرفم ناراحت نمیشدی ...

من از انرژی منفی ای که بهم دادی ناراحت شدم

وقتی میتونیم حرفای خوب بزنیم چرا انرژی منفی بدیم؟

اصلا خوشم نمیاد از انرژی منفی دادن

درست میخوندی به اصل مطلب جواب میدادی

من نپرسیدم ازت که قبول میشم یا نه که اومدی میکی قبول نمیشی

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

ببین من معلمم منتهی دبستان

اصولا اگر خیلی آروم باشی که صدات در نیاد به هر حال کمتر تو چشم هستی و اینکه دو نمر ه

که میگی شاید توی کنکور اهمیت و تاثیر زیادی نداشته باشه اما توی ث نظر طرف مقابلت اثر زیادی داره

مثلا اون کسی که با دقت تمام به سوالا جواب میده با کسی که 18 میشه به هرحال تو چشم من فرق دارن

منم دقیقاااا تو این شرایطم

همه فقط اون یه سری افرادو میبینن و خیلیییی تشویقشون میکنن نه فقط معلما بچه هام همینطور با اینکه من اکثر اوقات نمره هام بهتره

کاملا متوجهم آدم ته دلش ناراحت میشه با اینکه برات مهمم نیست

میدونی اینا ذاتا مثلا خودنمایی میکنن ولی خودت گفتی که آرومی و بی سروصدا ولی اینا مثلا سوالای سطح بالا میپرسن از معلما یا پز میان میرن تو چشمشون توعم میتونی اینکارو کنی

من به این فکر میکنم که یه جور فشار مضاعف میاد به آدم... همه ازت انتظار دارن مقایست میکنن میری تو حاشیه یجورایی

من ترجیح میدم بی سروصدا راهمو برم چون نتیجه تهش به اندازه کافی سروصدا میکنه

من از انرژی منفی ای که بهم دادی ناراحت شدموقتی میتونیم حرفای خوب بزنیم چرا انرژی منفی بدیم؟ اصلا خوش ...

فقط خواستم طوری بگم که به خودت بیای

همین

تو باید اینقدری به خودت باور داشته باشی

که این موضوع بی اهمیت رو اصلا بیان نکنی

و فقط نگاهت به خودت باشه

در این صورت دوسال دیگه وقتی رتبت از اونا هم بهتر شد

میبینی حرف معلم چقدر بی ربط و فاقد اهمیت بوده