2777
2789
عنوان

یاد رفتارای مادرم میفتم دلم میخواد بمیرم فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 35 پست
اونو خودت باتوجه به شرایط زندگیت باید تعیین کنی عزیزم.حسابی روش فکر کن،مشورت بگیرفقط بی خیالش نشو

انقد افسرده شدم که فقط دلم مرگ میخواد. دلم میخواد بخوابم دیگه بیدار نشم

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

عزیزم به نظرم منت شوهرروی سرت باشه خیلی بهترازمادرپدر بده

من خودم مادرم دلسوز نیست زایمان کردم طبیعی با کلی بخیع از تخت نمیتونستم بیام پایین گفتم چهارپایه بزارزیر پام گفت نازمیکنی ادا داری آخرنذاشت الانم 5روزه کورتاژ شدم 4روز بیمارستان بدون همراهی تک وتنها درد کشیدم نگفتم بیاد الانم خونمم خودم کارامو میکنم

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقد افسرده شدم که فقط دلم مرگ میخواد. دلم میخواد بخوابم دیگه بیدار نشم

مرگ راحت ترین کار ممکنه عزیزم

بهای خوش بختی رو باید پرداخت

قوی باش و بحنگ و به دستش بیار

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
ای ننه بمیرم برات 🥲ای کاش مردای خیانت کار رو از ی جاییشون توی وسط شهر اویزون کنن درس عبرت شه برا بق ...

خدا نکنه گل

اره کاش یه قانونی برای ما خیانت دیده ها بود

مرگ راحت ترین کار ممکنه عزیزمبهای خوش بختی رو باید پرداختقوی باش و بحنگ و به دستش بیار

هر چیزی به وقتش قشنگه...

افرین این خودش ی پیشرفته پس تمام انرژی و تمرکزت رو بزار رو درس به هیچی دیگه فک نکن خدا باهاته عزیزم ...

ممنون.

تنها کاریه که با دوتا بچه از دستم بر میاد

خدا نکنه گل اره کاش یه قانونی برای ما خیانت دیده ها بود

داره تصویب میشه هرکدوم از زوجین خیانت کنن باید دوبرابر پول مهریه رو به اونی ک خیانت دیده پرداخت کنن

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4

افرین....کاملا درست میگی.من که نمیبخشمشون

منم قبلاً جونم واسشون میدادم ولی این دو سه سال اخیر که دیگه خیلی شرایطم بد شد به خودم گفتم آخه مهر و محبت که نباید ی طرفه باشه! اونا هم باید ی جا محبت نشون بدن. اما اونا حتی یک قدم برای من بر نداشتن. فک من جدا شدم بی کار بودم پول رهن خونه نداشتم و خانوادم حتی نمیگفتن زنده ای یا مرده! حتی یک ریال پول به من ندادن نگفتن از کجا میاری شکم خودت و بچتو سیر میکنی ؟! واقعا تو شرایط سخت خوب شناختمشون و نمیبخشمشون

عزیزم به نظرم منت شوهرروی سرت باشه خیلی بهترازمادرپدر بده من خودم مادرم دلسوز نیست زایمان کردم طبیعی ...

منم همینو میگم.

منم قبلاً جونم واسشون میدادم ولی این دو سه سال اخیر که دیگه خیلی شرایطم بد شد به خودم گفتم آخه مهر و ...

واسه همینه که من جرئت طلاق ندارم

داره تصویب میشه هرکدوم از زوجین خیانت کنن باید دوبرابر پول مهریه رو به اونی ک خیانت دیده پرداخت کنن

فک نکنم.

بعدا اثبات خیانت خیلی سخته خیلی

فک نکنم. بعدا اثبات خیانت خیلی سخته خیلی

چرا تا اخر این ماه قول تصویب دادن

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4

واسه همینه که من جرئت طلاق ندارم

اگه زمانی خواستی جدا شی قبلش حتما بگرد و کار پیدا کن از الآنم به فکر پس انداز باش که حداقل بتونی ی خونه واسه خودت بگیری توش زندگی کنی. رو پدر و مادر و خواهر و برادراتم اصلا حساب نکن