2777
2789

همسرم گوشت قرمز نمیخوره

من همیشه با مرغ درست میکنم

عالی میشه

قرمه های رستوران به پای قرمه سبزی من که با مرغ درست میکنم نمیرسن

همه تعریف خورشت های منو میکنن فقط باید بلد باشی به گوشت یا مرغ نیس

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

افتضاحه ، مادرشوهرم بعضی اوقات درست میکنه ، من و شوهرم اوق میزنیم

مثلا چه فرقی هست که بخواید اوق بزنید!!

به هیچ وجه تغیییر خاصی رو مزه و یا بوی خورش نداره که بخوای اوق بزنی 😐

مگه اینکه بخوای ادا دربیاری!

اصلا درک نمیکنم!!

اصلا فرق خاصی من ندیدم

فقط باگوشت یه مقدار مجلسی تر میشه

این حرف خیلی قبول دارم بعد میبینم طرف میگه خوب لیمو ندارم قرمه سبزی درست نمیکنم

👏👏👏 دقیقا

یا میگن گوشت چرخ کرده نداریم پس ماکارونی نمیپزیم

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

من قرمه سبزی بدون گوشت فقط دوست دارم.

نهایتش یه قلم کوچیک میندازم که عصاره اش بیفته.

البته وقتی برای خودم درست کنم!!

ولی در کل با گوشت درست میکنیم عطر و طعمش قوی تر از مرغ میشه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

همسرم گوشت قرمز نمیخورهمن همیشه با مرغ درست میکنمعالی میشه قرمه های رستوران به پای قرمه سبزی من که ب ...

بیام خونتون مهمونی ؟!😂😁

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

من خیلی دوست دارم خوشمزه میشه ولی چندتا نکته داذن..اول اینکه رون مرغ باسه..دوم اینکه حسابی مرغ رو سرخ کن..یوم حتما با لوبیا چیتی باشه چون با قرمز درست کردم خوب نشده..یه قاشق چایخوری هم رب انار یا الوچه اگه داشتی بریز 😋

افرین ب خودت عزیزم اینایی ک طعمشو مسخره میکنن بنظرم فقط بحث ضاعقه نیس بحث هنر اشپزیم هست

ممنون عزیزم،

بله درست میگین. هنر آشپزی که باشه و بدونی هرچیزی رو چقدر بریزی و با چه ادویه ای طعم دار کنی، چقدر تفت بدی و چه مدت بپزی هر نوع غذایی بپزی خوشمزه میشه.

من یه جایی قرمه سبزی خوردم با گوشت گوسفند، مقدار گوشتش هم کم نبود ولی واقعی میگم طعم آب و علف میداد

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...