به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404..... هدف اول: 70 ....... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51
83 میلیون. یک مقدار خورده هم مونده که دیگه ما دایی ها باید بکشیم بالا😁
برای ماماناام عزیزن🫥
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
چرا واقعااصلا راضی نیستم نمیشه هم بخاطر 80 میلیون دعوا راه بندازم
یک چیز بگم. رک بگو برادرها من پولم را میخوام. راضی نیستم. و نگران اینده شما هم هستم که عدم رضایت قلبی من باعث بشه همیشه نان سواره و شما هم پیدا باشید. به هیچ عنوان از حقتون نگذرید. اگر گذشتی باید قلبی بگذری. اگر نمیتونی بذار بگن ادم بد ولی حقت را بگیز
بستگی به مهریه و اجرت المثل مادر تون داره قبل از تقسیم ارثیه باید حقوق قانونی مادر جدا بشه بعد مابقی ماترک بین فرزندان تقسیم میشه به مادر یک هشتم کل ماترک تعلق می گیره بعلاوه مهریه و اجرت المثل