2777
2789
عنوان

بعد از پنج سال جنگیدن بالاخره همسرم اجازه داد بهم 🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 84 پست

چقدر رو میدین به شوهرتون خداییش حالا انگار ملت بیکار نشستن پروف تورو چک کنن اینجوری رفتار میکنه بگو شل کن بابا نترس اینستاگرام پر پلنگه کسی بیکار نیست بشینه ۲۴ ساعتی پروف منو نگا کنه

ازدواج میکنید چرا دیگه برده مطیع شوهراتون میشید که راجب چرت ترین مسائلم نیاز به اجازه داشته باشین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آها با چادر عکس گذاشتی؟

نه عزیزم با شال موهامم بیرون بود اما شال داشتم

منم سگ کوی حسین🖤دیوانه زنجیری روی حسین 🖤🖤 سنگباران نکنید عاشق دیوانه منم🤍سگ زنجیری عشقم چه کنم من اینم!

چقدر رو میدین به شوهرتون خداییش حالا انگار ملت بیکار نشستن پروف تورو چک کنن اینجوری رفتار میکنه بگو ...

برده نمیشم اما اجازه ندارم میدونی؟؟؟ دعوای بدی میشه اگر برش ندارم عکس رو زنگ میزنه به بابام اونم حساس تر از همسرم

منم سگ کوی حسین🖤دیوانه زنجیری روی حسین 🖤🖤 سنگباران نکنید عاشق دیوانه منم🤍سگ زنجیری عشقم چه کنم من اینم!

البته من میتونم عبا یا مانتو بپوشم اما چادر رو انتخاب کردم و خوشحالم از این بابت❤️

چادر هم ی نوع سبک استایله دیگه

خیلی هم شیکه

هر کس بد ما به خلق گوید ما چهره از او نمی خراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم

چقدر حوصله تون زیادهسن کم ازدواج میکنیدشوهرتون برای یک عکس با باباتون تهدید میکنه شمارو ۵ سال تلاش م ...

راس میگیا.. از 16 سالگی برا عکس گذاشتن داره تلاش میکنه...

میگم من تو دنیای واقعی تا حالا عروس 16 ساله ندیدم... یا مثلا یکی همسن خودم میبینم با احتساب سن بچه هاش طرف از 15 سالگی بچه داره.. خیلی عجیبه برام.. اینجا چه خبره واقعا؟

برده نمیشم اما اجازه ندارم میدونی؟؟؟ دعوای بدی میشه اگر برش ندارم عکس رو زنگ میزنه به بابام اونم حسا ...

اره وقتی فرهنگ کل شهر همینه تو راهی نداری من زود قضاوتت کردم

من فکرکردم همه ازادن فقط تو رو گیر میده

شهر بسته ای دارین

هر کس بد ما به خلق گوید ما چهره از او نمی خراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم

همون هاید کن بی دردسر🤣

هاید میکنم میذارم 😂😂اما وقتی از سرکار میاد خونه مون مجبورم پاک کنم کلا شایدگوشیم چک کنه

برده نمیشم اما اجازه ندارم میدونی؟؟؟ دعوای بدی میشه اگر برش ندارم عکس رو زنگ میزنه به بابام اونم حسا ...

میفهمتت من پدرم اولا اینجوری بود ولی تو روش وایسادم خداییش عکس گذاشتن چیزی نیست اینجوری نسبت بهش گارد بگیرن توام کاری که دلت میخوادو نکنی تو که پدرت اونجوری بوده باید سعی میکردی شوهرتو جوری بار بیاری که حساس نباشه تو اینجور چیزای مسخره

دلم نمیادتو این تاپیکا چیزی بگم ک خدایی نکرده با حرفمن دلی بشکنه یا زندگی خراب شه ولی چقد جامعه ما عقب موندس که مردامون فکر میکنن صاحب ماهستن البته مقصر خودمونیم همنجسای خودمون ک وقتی پسر هرگوهی میخوه نمیزنن تودهنش بجاش میگن پسره همشتقصیر نسلای قبله همشم زنای احمق باور کنید همین همنجسای خودمون این مردارو انقد پرو و وقیح کردن

اره وقتی فرهنگ کل شهر همینه تو راهی نداری من زود قضاوتت کردممن فکرکردم همه ازادن فقط تو رو گیر میدهش ...

آره عزیزم بخدا تا پارسال یکی عکس خودش واضح گذاشت هرکجا میرفتیم حرفش بود کل شهر حرفش میزدن

آره عزیزم بخدا تا پارسال یکی عکس خودش واضح گذاشت هرکجا میرفتیم حرفش بود کل شهر حرفش میزدن

اره میفهمم منظورتو