ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
میگم من تو دنیای واقعی تا حالا عروس 16 ساله ندیدم... یا مثلا یکی همسن خودم میبینم با احتساب سن بچه هاش طرف از 15 سالگی بچه داره.. خیلی عجیبه برام.. اینجا چه خبره واقعا؟
برده نمیشم اما اجازه ندارم میدونی؟؟؟ دعوای بدی میشه اگر برش ندارم عکس رو زنگ میزنه به بابام اونم حسا ...
میفهمتت من پدرم اولا اینجوری بود ولی تو روش وایسادم خداییش عکس گذاشتن چیزی نیست اینجوری نسبت بهش گارد بگیرن توام کاری که دلت میخوادو نکنی تو که پدرت اونجوری بوده باید سعی میکردی شوهرتو جوری بار بیاری که حساس نباشه تو اینجور چیزای مسخره
دلم نمیادتو این تاپیکا چیزی بگم ک خدایی نکرده با حرفمن دلی بشکنه یا زندگی خراب شه ولی چقد جامعه ما عقب موندس که مردامون فکر میکنن صاحب ماهستن البته مقصر خودمونیم همنجسای خودمون ک وقتی پسر هرگوهی میخوه نمیزنن تودهنش بجاش میگن پسره همشتقصیر نسلای قبله همشم زنای احمق باور کنید همین همنجسای خودمون این مردارو انقد پرو و وقیح کردن