2777
2789
عنوان

بعد از پنج سال جنگیدن بالاخره همسرم اجازه داد بهم 🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 84 پست
عزیزم شرایط زندگیها با هم فرق میکنه

ازاول هر رفتاری کنی همون جوری مرد بار میاد

اگه قبل عقد میزد دهنش یا رابطع تموم میشد یا مرد انقد پررو نمیشد برا پروفایلم امرونهی کنه

من خودم تو دل خودم برای خودم بخاطر خودم بخاطر حس خوبی ک دارم دوستت دارم 🫠د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

عکس واقعا چیزی نیست که به همسر ربط داشته باشه ولی آفرین که واسه حقت جنگیدی و کوتاه نیومدی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهر منم یبار گفت عکس سر لخت نزار پروف تلگرام گفتم اوکی بخاطر تو همه عکس هارو پاک میکنم و شوهرمو ه ...

منم همیشه هایدش میکنم اما درکنارش هم برای آشکار بودن این کار میجنگم 😂😂😂دلم نمیاد این قیافه ام جهانی نشه😂😂❤️

منم سگ کوی حسین🖤دیوانه زنجیری روی حسین 🖤🖤 سنگباران نکنید عاشق دیوانه منم🤍سگ زنجیری عشقم چه کنم من اینم!

پس حداقل تو امضاتون بنویسین فرهنگ فضای مجازی امدن ندارین و کسی ریپلایتون نکنهاینجوری شما ام راحت تری

نیازی نمیبینم

این شما هستی که باید این فرهنگ رو یاد بگیری،چون من تنها مخاطبم استارتر هست و لاغیر

شما هرررجوری که میخوای رفتار کن من چه کار دارم؟

وااا😐😐

بنظرم تو خیلی عجیبی که پنج سال واسه یه پروف اجازه میگرفتی

یه سوال قبل ازدواج هم اجازه پروفت دست خودت نبود؟

اگه نبود خب میگم تو خانواده کنترل گر بار اومدی طبعیه که نتونی جلو اجبار شوهرت مقاومت کنی

ولی اگه دست خودت بوده یعنی خودت مشکل داری که با همچین ادمی ازدواج کردی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

ازاول هر رفتاری کنی همون جوری مرد بار میاد اگه قبل عقد میزد دهنش یا رابطع تموم میشد یا مرد انقد پررو ...

حالا پروفایل رو کاری ندارم ولی اگه بزنی تو دهن بعضیا اونم بدتر میزنه دیگه حجب و حیا نمیمونه

عشق را،ای کاش،زبانِ سخن بود.

شهرستان شهر کوچیک زندگی نکردی عزیزم

من شهرستانم شهر کوچیک خیلی کوچیک

من خودم تو دل خودم برای خودم بخاطر خودم بخاطر حس خوبی ک دارم دوستت دارم 🫠د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

من فک کردم اجازه گرفتی سرکاری دانشگاهی مسافرت با دوستات .... بری

دانشگاه میرم با دوستامم بیرون میرم بیشتر وقت ها با دختر واییم ولو هستم هیچی نمیگه بهم روی عکس حساسه

منم سگ کوی حسین🖤دیوانه زنجیری روی حسین 🖤🖤 سنگباران نکنید عاشق دیوانه منم🤍سگ زنجیری عشقم چه کنم من اینم!

منم همیشه هایدش میکنم اما درکنارش هم برای آشکار بودن این کار میجنگم 😂😂😂دلم نمیاد این قیافه ام جها ...

🤣🤣🤣🤣🤣

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست ممنون

چقد بده تو این فرهنگ ما بدنیا اومدیم ک حتی برا بدیهی ترین حقوق باید بجنگیم و اجازه بگیریم 😔💔تو چطو ...

کامنت بالای خودت رو بخون وقتی امثال این زنا هستن حالا حالاها اوضاع همینه

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
نیازی نمیبینماین شما هستی که باید این فرهنگ رو یاد بگیری،چون من تنها مخاطبم استارتر هست و لاغیرشما ه ...

پس یه وقت یه جایی نبینم کس دیگه ای رو ریپلای کردی به جز استارتر،چون بی فرهنگی میشه😊

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ