2777
2789
عنوان

ی مرد زن نما تو نینی سایت دیدم پرام ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 2063 بازدید | 125 پست
یه کاربر مرد زنما هست همه هم تقریبا میشناسنش که زن نماس به نی نی یارم چند بار گفتن ولی تعلیقش نکردن ...

چند تا کاربر زن نما هستن

تابلو هم هستن

فقط هم تو تاپیک های مسئله دار ظاهر میشن

دقیقا رسیدگی نمیشه

میلولن بین خانما

هر کاربری هم تاپیک زد درخواست بدین حرف بزنیم و.... فلان زن نماس

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

از کجا فهمیدی مرده؟

از عکسهای پروفایلش از اسمش

تاپیک خودکشی زده بود

مسخرش کردم تو نینی سایت

بعدش دلم سوخت پیام دادم

گفتم شاید واقعی باشه مسخرش کردم

بخاطر حرفام نره خودکشی کنه

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یادم نمیاد این قضیه مال حدودا چند ماه پیشه الان تو تاپیک جهیزیه بودم کامنت هاش خیلی عجیب و غریب بود ...

وای یه کاربری بود پارسال اسمشم نجلا بود گفت عربم با پسرعموم ازدواج کردم با یه پسر حرف زدم دیدم نمیدونم چکار کنم خانوادم میکشنم

منم میدونستم فیکه اما دیدم کلا شش هفت ماهی هست داعما داره تاپیک میزنه و مشورت میگیره یکم گفتم راست باشه

بعد آنقدر حس منفی گرفتم حالم بد میشد تا چند روز

بروز که اتفاقی اومدم سایت دیدم زده از همه حلالیت میخوام همه ماجراهام الکی بودن😑😑گفتم واقعا بخاطر اون حس منفی که بهم دست داد حلالیت نمیکنم

قد میاکه سرت مینه دلم درده عزیز ار مه مردم تو سی مه اشکی نریز...

به همین سوی چراغ اگه دروغ بگم🤣🤣

قبول دارم بابا😁😂

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

چند تا کاربر زن نما هستن تابلو هم هستن فقط هم تو تاپیک های مسئله دار ظاهر میشن دقیقا رسیدگی نمیشه می ...

جالبه به نی نی یارم میگیم با چندتااز کاربرای دیگه هم گزارششو دادن ولی بازم تعلیق نمیشن

وای باورم نمیشه پنکه اقاعه!!!!!!!!

اره اقاس من همیشه گفتم این زن نماس کسی باور نمیکرد همه میگفتن تو خودت یرو از سایت بتوچه و ....وقتی یه عده با زن نماها همراهی میکنن نتیجه س این میشه که نصف بیشتر کاربرا زن نما هستن هر خانومی درخپاست بده یا پست حنسی شوخی جنسی کنه ۸۰ درصد زن نماس

خوششون میاد بقیه رو اوسکول کنن لابود سرگرم میشن

واقعا خیلی حال بهم زن هستن منم از این عوضی ها زیاد دیدم چقدر بعدش اعصابم بهم ریخت که داشتم وقتم برای چه عوضی میزاشتم معلوم نیست بهمون چقدر خندیدن وقتی تاپیک سرکاری میزارن😑

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
تو کجا کاربر قدیمی هستی هنوز یک ساله نشدی

۵ تا کاربری ترکیده دارم

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

اینا نیستن؟@پنکه1300@پنکه۱۲a@خانوم_پنکه

گلم متاسفانه فقط عکس کاربریش خوب تو ذهنمه ی پنکه آبی بود تعداد تاپیک هاش هم کم بود در مورد خواهرشوهر و اینا🤣

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹