2777
2789
عنوان

بین من و بابام فاصله افتاده کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 29 پست
مرسی عزیزم خیلی لطف کردی

موفق باشی

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو سرش رو ببوس ضایع میشم چی من از خدامه بابام باشه فقط

احه محل نمیده

یعدم شما جای من نبودی بی دلیل کاری که تقصیر یکی دیگه بود هر جی از دهنش درومد بهم گفت

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

احه محل نمیده یعدم شما جای من نبودی بی دلیل کاری که تقصیر یکی دیگه بود هر جی از دهنش درومد بهم گفت

هر طور راحتی ولی ما هم از اینا گذشتیم ولی دور از جون بابات وقتی بابای من رفت عذاب وجدانی هم نداشتم چون رازی بود از ما حتا وقتی که خودش مقصر همه چی بود

هر طور راحتی ولی ما هم از اینا گذشتیم ولی دور از جون بابات وقتی بابای من رفت عذاب وجدانی هم نداشتم چ ...

خدا رحمت کند پدرتون رو

اخه شرایط بدیه نمیدونم چیکار کنم کلا گارد داره

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

خدا رحمت کند پدرتون رو اخه شرایط بدیه نمیدونم چیکار کنم کلا گارد داره

ممنون عزیزم خوب یکم درکش کن مادرت هم باهاش قهر میگی یهو همع تو خونه باهات قهر کنن گارد میگیری میدونم تقصیر تو نیست ولی یه موقع ها دیواری کوتاه تر از ماها پیدا نمیشه دیگه تو خودت کوتاه بیا خودش خجالت میکشه بعدا

متاسفانه خود مامانم ام ازش ناراحته

نکنه دختر منی!

خونه ماهم همین مشکل هست.دخترم با باباش مدتهاست نه قهرن نه آشتی و فاصله افتاده بینشون.سرد و بی تفاوت.

منم کاری ازم برنمیاد چون بخاطر اختلاف خودش و بچه ها منو مقصر میدونه .کلا با خونه یجورایی قهره💔😥

نکنه دختر منی!خونه ماهم همین مشکل هست.دخترم با باباش مدتهاست نه قهرن نه آشتی و فاصله افتاده بینشون.س ...

عزیزممم خیلی دردناکه

من همیشه کوتاه اومدم اصلا آدمی نیستم که حتی به خاطر خواسته هام بحث کنم

ولی ایندفعه عجیب شده دل خودمم چرکین شده

نمیدونم چجوری درست میشه

طفلک دخترت این مردا چشونه

ممنون عزیزم خوب یکم درکش کن مادرت هم باهاش قهر میگی یهو همع تو خونه باهات قهر کنن گارد میگیری میدونم ...

سعی میکنم ولی دل خودم شکسته 🥹

باباها تو دلشون چیزی نیست فقط زود عصبی میشن ۲ ماهه پدرمو از دست دادم وقتی یادم میفته گاهی باهاش قهر ...

خدا رحمتش کنه غم اخرتون باشه

عزیزممم خیلی دردناکه من همیشه کوتاه اومدم اصلا آدمی نیستم که حتی به خاطر خواسته هام بحث کنم ولی ایند ...

ببین درسته که بچه ها رو نباید با زمان خودمون مقایسه کرد و یا حتی با اون زمان خودمون تربیت کرد.اما پدرمادرا هم گاهی انتظاراتی دارن که بچه ها هرگز درک نمیکنن تا وقتی که خودشون بچه دار نشن. راستش دختر من که خیلی شاکیه، پدرش بیشتر،ومن این وسط اسیرم

ببین درسته که بچه ها رو نباید با زمان خودمون مقایسه کرد و یا حتی با اون زمان خودمون تربیت کرد.اما پد ...

میفهمم واقعا

نمیدونم چجوری باید این مشکلات رو حل کرد

دلم صاف نمیشه خیلی چیزا گفت من خیلی دلم صافه اصلا کینه ای نیستم ولی این موضوع عجیب به دلم مونده

همه مون با مامان بابامون از این دعواها داشتیم هر کس دیگه ای بود می گفتم اره ناراحت بمون از دستش. اما از پدر و مادرت ناراحت نباش ادم ی روزی میرسه که خیلی پشیمون میشه😔