2777
2789
عنوان

امروز رفتم از شیرینی فروشی معروف شیرینی خریدم بیاین بگم چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1377 بازدید | 51 پست
متاسفانه سطح بهداشت بین یسری افراد پایینه وبه افرادی که بهداشتو رعایت میکنن برچسب وسواسی میزنن تا کث ...

دقیقا ما کلا خانوادگی سعی میکنیم تمیز باشیم

هرچی میگی سبزی ها با آب فاضلاب آبیاری میشن بیشترشون بقیه متوجه نمیشن

من خیلی گفتم حتی گوشت وقتی دست میزنن با آب خالی میشورن

ولی بعضی ها خیلی مقاومت میکنند چی بگم واقعا خانوادگی خیلی بعضی وقتها اذیت شدیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میخریدی بعد شیرینی رو مینداختی دور؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

میخریدی بعد شیرینی رو مینداختی دور؟

چکار کنم قبلا روم نمیشد اصلا هیچی نمیگفتم شرایط مشابه

ولی چون مهمون هم داشتم بعد بچه هام هم خیلی دوست داشتن واقعا نتونستم نگم

چقدر خوبه که حرف دلت رو زدی من همیشه سکوت می کنم در برابر همهکاش،منم اعتماد به نفس ذاشتم 🥲🥲🥲

منم قبلا لال بودم بخدا بخاطر بچه هام یه کم حرف زدم

اسم رعایت بهداشتو وسواس نزارید خواهشا همه جا باید بهداشت رعایت شه همین گوشزد کردن رفتارای اشتباه باع ...

نه ربطی نداره کلا منو همسرم وسواس هستیم

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

منم یبار میوه خریدم خراب بودن بردم پس دادم خیلی از خودم راضی بودم

خیلی حس خوبی داره

دختره جوری رفتار میکرد انگار من مقصرم تون تو شیرینی فروشی کار میکنه

هرکسی مشکلات خودش رو داره نباید کسی رو مقصر دونست

بهت افتخار میکنم ک شجاعت زدن حرفت رو داشتی💪❤️

دل تو جنس یه الماس☺️💎ارزشت بیشتر از اینهاست👑💍💄❤️زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی🇮🇷کشورم رو به هیچ مادر به خطایی نمیدم🇮🇷❤️فاطیما❤ذهن انسانی همیشه از تغییر های بزرگ و ناگهانی میترسد!اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)

یه مدل از این کیک های بسته بندی که اتفاقا خیلی هم معروفه اگه بدونین با چه اوضاعی درست میشه دیگه نمیخ ...

میشه بگی شاید یکی برا بچش از اون کیکا بخره بگو تا حدأقل آگاه بشه

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞