2777
2789

تو هنوز عقد نکردی هزینه تو فعلا با پدرته چقدر کمبود مالی میبینم اگر هم ناراحتی تو خونه پدر برات بیشتر گذاشتن هرچند که فکر نمیکنم چون چشم و دلت سیر نیست

اعتماد کردن به ادم های بیهوده یعنی نابود کردن خودت با دست های خودت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخه من. جهاز میبرم پس حداقل حق دارم برام خرج کننچون پول این جهازد میتونستم برا خودم نگهدارم ولی چون ...

جهاز که همیشه دختر میبره

مگه کجایی هستی جهیزیه دادن عجیبه و کار شاخیه؟

اعتماد کردن به ادم های بیهوده یعنی نابود کردن خودت با دست های خودت

اخه این بقیه ایتم هاشم جالب نیست

احساس میکنم دوسش نداری

وقتی نه دوسش داری و نه ایده آله برات چرا انتخابش کردی خب

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
نه پیش نیومده ولی رومنمیشه

اولن که خوب خرجت کرده، دومن وقتی ازش نمیخوای فکر میکنه بابات میده

یبار درست حسابی بحثشو پیش بکش

درمورد نحوه خرج کردن و اینکه ماهانه بهت پول بده نه هربار موقع نیاز و این حرفا

ببین چی میگه

نامزد دوستت دیووونست کی میاد آنقدر طلا میده به دختر مردم من آنقدر طلا رو میدادم مادرم

شما همون ازدواج نکنی بهتره

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

یاد خودمو همسرم افتادم هیچی نداشت واسم بخره دستمو میگرفت میبرد ساندویچ کثیف میخریدیم میرفتیم بام واسم گیتار میزد واسم میخوند کیییییف میکردم بجاش دیوونه وار عاشقم بوده و هست بخاطر همین هیچوقت برام مهم نبود اینچیزا الان وضعمون بهتر شده کافیه لب تر کنم اما خب توقع زیادی ندارم همین که بازم دیوونه وار عاشقمه مهم ترینه😍

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖