2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا خوب میکنه کسی که تو این سن عروس میاره بعد بچه میاره بایدم مسخرش کرد هی اون بچه گناه داره

شاید نا خواسته حامله شده آدم باید خیلی سطح پایین باشه به همچین چیزی بخنده

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

اسی اگه دروغ نیست بیا جواب بده اگه هم داری میخندی به ماها و دروغ گفتی خیلی بیشعوری

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
اگرم نباشه ، مسخره کردن نداره

خب عزیزم حاملگی تو این سن اصلا طبیعی نیست و اینذه اون بچه چی میشه ؟اصلا اعصابشون میکشه بزرگش کنن؟

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

مگه سنشو گفت که میگی دلقک؟!

دیگه چهل رو داره قطعا

کی تو چهل سالگی بچه میاره؟! آن حرفای احساسی و این داستانارو بزارید کنار واقعا نگر باشید اون بچه چه گناهی کرده

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
وا چرا همتون اسی رو سرزنش میکنید و وانمود میکنید حاملگی تو سن شصت هفتاد. سالگی طبیعیه؟

کسی توی سن شصت و هفتاد باردار نمیشه عزیزم، اگه خانم هستی این حرف از شما بعیده که از بدن یه زن اطلاعاتت اینقدر کم باشه. اگه باردار شدن نهایتا چهل الی پنجاه سالشونه

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
وا چرا همتون اسی رو سرزنش میکنید و وانمود میکنید حاملگی تو سن شصت هفتاد. سالگی طبیعیه؟

چون طبيعيه.

دوم بيخود ميكنه بخواد اينجوري به بزرگتر خودش بي ادبي كنه و مسخره.

اين مثلا قراره فردا بچه تربيت كنه؟

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.