2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه فقط با حروف ابجد مشخص میشه ( طالع بینی ازدواج با ابجد کبیر )

یه دعانویس و درویش ب من گفت طالعتون جوره ،ستاره هاتون جفته

الان یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟

https://cdn.imgurl.ir/uploads/w6251_5c4ec652c120f_1548666450.mp3

اره دقیقا از جادو دارم میرم مشهد شفاعتم کنن😭😭😭دعام کن...اسمم لیلا..ان شاءالله حل بشه خدا کنه...زی ...

میشه عزیزم هرجور که به دلت افتاده بخون و دعا برای ظهور و سلامتی و شادی امام زمان هم خیلی پربرکته

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

من براش ختم قران گرفتم و از امام حسین خواستمش چند روز پیش خواب دیدم تو ی روضه دارم بلند بلند زیارت ع ...

ببین معمولا وقتی یه مدت قران دعا و زیارت و این چیزا بخونی ذهنت خیلی درگیر میشه و حتی توی خواب هم این حالت ها رو میبینی ولی کلا چله زیارت عاشورا مجرب ترین نذره مخصوصا در خوده ماه محرم که معجزس

هم عاطفیه ک محاله هم یه ادم ظالم داره جوونی و عمرمو میگیره و از دستش خلاصی ندارم

ببین عاطفی خودمم سه ساله دارم اتواع نذر و دعا رو میخونم😕😔تا حدودی هم مثل معجزه تاثیر گذار بوده ولی کامل نه شاید راه اشنایی رو مثل معجزه باز کنن ولی قلب یک ادم رو که نمیشه تسخیر کرد ولی برای رهایی از اون ادم اره چله زیارت عاشورا بکیر ووووو از امام زمان کمک بگیر اول اما زمان رو بشناس بعد باهاشون درد و دل کن و دعا کن واسشون بعد بخواه که واست دعا کنن ببین یه مدت خیلیییی خیلیییی به یادشون بودم همش درحال دعا برای امام زمان بودم باورت نمیشه بعد از یه مدت قشنگگگگ حضورشو کنارم حس میکردم انکار نشسته بود و به درد و دلم گوش میداد کافی بود یه موضوعی اذیتم کنه تا میگفتم یا مهدی ادرکنی درست میشد اما لایق نبودم و دور شدم 😔😔😔😔🖤 امیدوارم حاجتت هرچی که هست به قشنگ ترین شکل بهش برسی

من خیلی درمونده شدم امام رضا ده ساله میرم کربلا رفتم نماز شب خوندم خیلی کارم گره میوفته نمیدونم چه ک ...

همین که رفتی امام رضا رفتی کربلا خودش یعنی مورد لطف هستی باورت میشه یبار تو عمرم نرفتم؟؟و چقدر جون کندم ک برم و نشد؟؟ میگم گاهی اوقات ما فکر میکنیم همین که بریم دیگه حاجت میگیریم ولی خب از دل باید امام رضا رو قسم بدی از دل باید امام حسین رو تو کربلا صدا بزنی😭😭😭 گره زندگیتون عاطفیه؟؟ ببخشید میپرسم البته

همین که رفتی امام رضا رفتی کربلا خودش یعنی مورد لطف هستی باورت میشه یبار تو عمرم نرفتم؟؟و چقدر جون ک ...

کلا عزیزم هم درگیر بیماری هستم هر چی تلاش میکنم نتیجه نمیگیرم

و هم عاطفی اصلا انگار یه جا موندم و هیچ حرکتی نمیبینم

ببین عاطفی خودمم سه ساله دارم اتواع نذر و دعا رو میخونم😕😔تا حدودی هم مثل معجزه تاثیر گذار بوده ولی ...

قربونت برم

دقیقا بعد ختم قران راه اشنایی باهاش برام باز شد

امااااا عاشقم نشده هنوز🫠🫠🫠🫠توروخدا دعا کن برام

من با تمام وجود این آدمو جای همه بدبختی ها و نداشته ها از خدا و امام حسین خواستم🫠

میخوام مهرم ب دل اونی ک عاشقشم بیفته🙂🙂🙂یدونه هم یه ادم ظالم دنیامو تیره و تار کرده ازش خلاص نمیشم

افوض امری الی الله ان الله بصیرُبالعبادفوقاه الله سئیات مامکرو تو گوگل بزن دقیقش نوشته بخون بااین ایه مکر و ظلم هرکسی بخودش برمیگرده برای محبت هم سوره مزمل به نیت محبت دوطرف مدام بخون

نماز شب پاسی ازشب پاشو دعاکن ازخدا چیزی زوری نخواه بخواه ازش ولی زوری نه بگو اگه صلاحمه نمازشب خیلی تاثیرداره برامنم دعاکن بنام کاربریم نماز حاجت بخون هرروز هرشب فرق نداره هرچند تا میخوای خداکنه دلت ارام شه وقتی دری میزنی بازنمیسه حتمن حکمتی پشت این جریانه خدا دلتو شادکنه دل ماروهم شادکنه چشماماهم گریونه خودمون گول میزنیم بنام قسمت و حکمت همدیگه رودعاکنیم تودعاکردن بخیل نباشیم الله دل همه روشادکنه مشکلات حل کنه

نماز شب پاسی ازشب پاشو دعاکن ازخدا چیزی زوری نخواه بخواه ازش ولی زوری نه بگو اگه صلاحمه نمازشب خیلی ...

بخدااااا با پدری زندگی میکنم ک نه میزاره ازدواج کنم

نه میزاره کار کنم

نه میزاره دانشگاه برم