2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسر بچه هستی😐برو پیش مامانت بگو گریه نکنه😐 اول تاپیک رو دیدم فکر کردم یک دختر اینا رو نوشته نه یک ...

خوب الان چی کار کنم نزدیک ۱۰ ماه میشه بابام این پولو گرفته هیچ جوره نمیتونه پس بده میگه باید بری زندان بخدا ۲ روز بره زنان من میمیییرم

خوب الان چی کار کنم نزدیک ۱۰ ماه میشه بابام این پولو گرفته هیچ جوره نمیتونه پس بده میگه باید بری زند ...

یکم ارامشت حفظ کن

این مسائل مربوط به پدرمادرت هست عزیزم

سعی کن بری تو گوشی توجه نکنی

خودشون خراب کاری کردن باید جمعش کن

توی بیگناه چیکاره ای؟

خدایا شکرت بخاطر تمام نعمت هات دوست دارم سپاسگزارم (❁´◡`❁)*✲゚* یاالله شکرت😍😍⭐✨🤍🌈🌈 ۱ – درباره حقیقت و وفاداری:«هر آدمی ذات خودش رو داره. نمی‌تونی کسی رو تغییر بدی، فقط می‌تونی خودت رو از آسیب محافظت کنی. وفاداری و احترام باید متقابل باشه؛ اگر نیست، فاصله گرفتن نشانه قدرت و هوشمندیه.»نسخه ۲ – درباره مرزها:«تو مرزهای خودت رو تعیین می‌کنی، نه دیگران. کسی که ارزش آرامشت رو نداره، حق نداره وارد دنیای تو بشه. مرزهایت دفاعیه نه دشمن.»نسخه ۳ – درباره آرامش و زندگی:«زندگی کوتاهه و وقتت با آدم‌هایی که بهت آسیب می‌زنن تلف نشه. آرامش خودت رو اولویت بذار و بگذار کسی که لیاقت نداره، خودش را از زندگی‌ات دور کنه.

یکم ارامشت حفظ کناین مسائل مربوط به پدرمادرت هست عزیزمسعی کن بری تو گوشی توجه نکنیخودشون خراب کاری ک ...

میدونم من بیگناهم مادرم زنگ،زده به اونی که چکو گرفته دوتا چک دستشه یکیش برای بابامه یکی داییم داییم قلبش ناراحته قراره بره زندان زنو،بچش نمیدونن مامانم زنگ،زده به اونی و چک دستشه میگه چکه داییمو بده

یکم ارامشت حفظ کناین مسائل مربوط به پدرمادرت هست عزیزمسعی کن بری تو گوشی توجه نکنیخودشون خراب کاری ک ...

من دوس ندارم مامانم طاق بگیره اینارو من نباید بهشون بگم این بابام خدا،بگم چیکارش کنه میگه منم میخواستم پول بیارم تو این خونه اخه،از این روشا ۲۰ ساله باهم دارن زندگی میکنن هی یه هفته قهر میکنن من باید برم گریه کنم تا مامانم بیاد

عزیزم درکت میکنم ولی بدون هیچ خانواده ای بدون مشکلات نیست اگر میخوای از دوستات بپرس باور کن اونام مشکلات دارن):

تو این گرونی اوضاع جامعه شاید بهتره به پدرمادرت حق بدی

دارن تلاش میکن تا تو رو خوشحال کنن بتونن مخارج زندگی رو تامین کنن..

طلاق نمیگیرن مطمعن باش منو همسرمم دعوا میکنیم میگیم طلاق میگیریم ولی این فقد زبونیه قرار نیست واقعی بریم طلاق بگیریم که

حالا تو اینقدر از این مشکلات تو زندگیت بیاد و بره که حد نداره

ولی سعی کن از جو دعوا مشاجره دور باشی

مشکل اونا حل میشه عوارض نگرانی بیماری میمونه برای تو!

اگر سالم نباشی چجور میخوای خرج خانواده بدی اینده دانشگاه بری و...

یه روزی میشه اصلا امروز یادت نمیاد

ولی سلامتیت خیلی مهمههه خیلی

خدایا شکرت بخاطر تمام نعمت هات دوست دارم سپاسگزارم (❁´◡`❁)*✲゚* یاالله شکرت😍😍⭐✨🤍🌈🌈 ۱ – درباره حقیقت و وفاداری:«هر آدمی ذات خودش رو داره. نمی‌تونی کسی رو تغییر بدی، فقط می‌تونی خودت رو از آسیب محافظت کنی. وفاداری و احترام باید متقابل باشه؛ اگر نیست، فاصله گرفتن نشانه قدرت و هوشمندیه.»نسخه ۲ – درباره مرزها:«تو مرزهای خودت رو تعیین می‌کنی، نه دیگران. کسی که ارزش آرامشت رو نداره، حق نداره وارد دنیای تو بشه. مرزهایت دفاعیه نه دشمن.»نسخه ۳ – درباره آرامش و زندگی:«زندگی کوتاهه و وقتت با آدم‌هایی که بهت آسیب می‌زنن تلف نشه. آرامش خودت رو اولویت بذار و بگذار کسی که لیاقت نداره، خودش را از زندگی‌ات دور کنه.

عزیزم درکت میکنم ولی بدون هیچ خانواده ای بدون مشکلات نیست اگر میخوای از دوستات بپرس باور کن اونام مش ...

میفهمم چی میگی دلی بد متوجه شدی کارشون به جایی کشیده شده جلوی ننو داداشم میگن میرم طلاق میگیرم چون از وقتی ۸ سالم بود یادمه اینا دارن دعوا میکنن تااا الان ولی این سری فرق داره انگار این سری فرق داره