2777
2789
عنوان

باید برم اتاق عمل پریودم

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 74 پست
عمله مگه چند ساعت میره؟؟دیگهروز سوم کمتر میشه نواربهداشتی رو پس و پیش بزار دوتا خیالت جمع میشه

نمیدونم عزیزم چقدر طول میکشه یادم رفت بپرسم از دکتر

حالا پس دادنش هیچی اونو یکاریش میکنم🥲

اگه دیر به هوش بیام چی؟ بقیه دوستان گفتن خطرناکه😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله عزیزم. لباس زیر یک بار مصرف.شاید هم ندن. خودت بخر ببر بیمارستان. من یه تجربه عمل دارم اصلا لباس ...

باشه گلم ممنون که توضیح دادی

دعا کنید خوب پیش بره همه چی🥺

پر از استرس و نگرانی ام

ممنون عزیزم اگه عملم دو روز دیگه باشه حتما میخرم استفاده میکنم🥲💕

قربونت عزیزم. بسلامتی انشالله عمل خوبی داشته باشی😘💗

لاالله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین واستجبناه له وننجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین💚🪻💚

وقتی لباس هات رو عوض میکنی اونجا بگو بهت لباس زیر یکبار مصرف میدن و پد میزاری هیچ کاری به جراحی نداره عزیزم

خودت هم میتونی همراهت ببری برای اطمینان

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
باشه عزیزم با دکتر صحبت میکنم ممنون که وقت گذاشتی🌸

خواهششش گلی 🌷🌷

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

چه حرفیه ،من مورد میشناسم عمل قلب باز پریودهم بودن

اون دکتره دنبال پول بوده عزیزم ..بزنی تو نت هم میگه خطرناکه

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو