کاکائو_تلخ۹۹ مدیر عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 5065 عنوان باید برم اتاق عمل پریودم | مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 74 پست چی میشه؟دو روز دیگه عمل مچ دست دارم، امروز پریود شدماسترس عمل یه طرفاسترس پریود یه طرف دیگهباید چیکار کنم؟ درسته که خودشون لباس زیر یکبار مصرف و پد میدن؟😭اگه موقع عمل پس بده چی؟😭 دیروز | 19:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاکائو_تلخ۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 5065 عزیزم احتمال لخته شدن خون حین عمل زیاده .خطرناکه حتما باید به دکترا بگی تا عمل رو عقب بندازه باشه عزیزم با دکتر صحبت میکنم ممنون که وقت گذاشتی🌸
فاطمه6429 عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 261 میتونم عقب بندازم ولی بهتره که هر چه سریعتر عمل کنم دستم بدتر نشهولی اینجوری که دوستان میگن خطرناکه ... مشکل چی هست می خوای عمل کنی ؟.تو این فاصله طب سنتی رو امتحان کنبلاخره دکترا هم خرج دارن از این عملا نون می خورن همه عمل لازم هستن از نظر اونا حالا کاری ندارم به اینا تشخیصشون عمله
فاطمه6429 عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 261 بیماری کین باخسیاه شدن استخوان لونیت مچ دست ببین نمی توانی از طب سنتی کمک بگیری؟ جرا کبود شده ؟ ضربه خورده با خودبه خود؟اگت خود به خود کبود شده ریشه ای باید علتش رفع شه
کاکائو_تلخ۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 5065 به دکتر بگو. بعید میدونم مشکلی داشته باشهچون مادر من قلبش رو عمل کرده بود، یه خانمی اونجا بود دقیقا ... خواهش میکنم عزیزم مرسی که توضیح دادیسایه مادر مستدام💕آخه میگن تو اتاق عمل فقط لباسایی که میدن رو میتونیم بپوشیمیعنی خودشون لباس زیر میدن؟
دنیای_قشنگ_من عضویت: 1404/09/15 تعداد پست: 24 پد تافته مشبک شب بزار اصلا پس نمیده لاالله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین واستجبناه له وننجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین💚🪻💚
onsnwknsbz عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 2277 عمله مگه چند ساعت میره؟؟دیگهروز سوم کمتر میشه نواربهداشتی رو پس و پیش بزار دوتا خیالت جمع میشه
مصلوب عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 6174 من روز عمل بینیم پریود بودم به پرستار گفتم گفت اشکالی نداره فقط لباس زیرت رو درنیار بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید
پرنسس_مولان عضویت: 1403/12/30 تعداد پست: 50 خواهش میکنم عزیزم مرسی که توضیح دادیسایه مادر مستدام💕آخه میگن تو اتاق عمل فقط لباسایی که میدن رو می ... بله عزیزم. لباس زیر یک بار مصرف.شاید هم ندن. خودت بخر ببر بیمارستان. من یه تجربه عمل دارم اصلا لباس زیر ندادن
فرحگلی عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 1179 اول که با دکترت مشورت کنبعدم اگر قرار شد عمل کنی اصلا حساس نباش اونا این چیزا زیاد دیدن براشون عادی اصلا به خودت استرس نده
کاکائو_تلخ۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 5065 همین تونل کارپال منظورته؟ من ۷ ربتم ۱۲ گشتم خونه نه گلم بیماری کین باخسیاه شدن استخوان لونیت مچ دست
کاکائو_تلخ۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 5065 اگه میشه بنظرم به تاخیر بنداز من خودم تجربشو دارم خیلی سخت گذشت باشه عزیزم سعی میکنم بندازم یه موقع دیگه🥲
کاکائو_تلخ۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 5065 مشکل چی هست می خوای عمل کنی ؟.تو این فاصله طب سنتی رو امتحان کنبلاخره دکترا هم خرج دارن از این عملا ... بیماری کین باخطب سنتی رو امتحان نکردم ولی پیش چند تا دکتر رفتم همشون گفتن عمل🥲چی بگم والا
کاکائو_تلخ۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 5065 ببین نمی توانی از طب سنتی کمک بگیری؟ جرا کبود شده ؟ ضربه خورده با خودبه خود؟اگت خود به خود کبود شده ... یادم نیست چطور شروع شد اصلاهیچی نشده بود نه ضربه، نه شکستگی، نه تصادف!پارسال باشگاه میرفتم کم کم خودشو نشون دادخود به خود شروع شد و هر چی گذشت بیشتر شد.
کاکائو_تلخ۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 5065 پد تافته مشبک شب بزار اصلا پس نمیده ممنون عزیزم اگه عملم دو روز دیگه باشه حتما میخرم استفاده میکنم🥲💕