malakehmader مدیر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 1612 عنوان مینی واش یک بار برای همیشه اره یا نه | مشاهده متن کامل بحث + 87 بازدید | 16 پست چیکار کنم میخوام مینی واش بگیرم نظر کاربران نی نی سایت خوبه ولی نظر کاربران دیجی کالا بد چ کنم؟ ❤️🌹👶🏻👪😍👨👩👧👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡ 1404/09/15 | 19:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خواهر_بتمن عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 1265 چند دور در یک روز میشه روشن کرد؟ببخشبد سوالام زیاد شد🫶🏻 من دو بار بیشتر روشن نکردم خودم. ولی فکر نمیکنم مشکلی باشه. سیستم خاصی نداره آخه. فقط یه موتور اون توئه که میچرخه همین😄 نه آب گرم میکنه نه برنامه داره آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸
خواهر_بتمن عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 1265 همین برند من الان ی ناسیونال س و نیم کیلویی مد نظرمه مال من جنرال تکنیک هست آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸