2777
2789
عنوان

هرکس دکلره کرده بیاد عکس موهامو بببینه📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 43 پست
بچه ها احیا مو کردم ماسک و شامپو مخصوص گرفتم فرقی نکرد فقط یکم بهتر شدن

احیا رو ولش کن، با ماسک و شامپو که نمیشه، ولی حتی اگه بری پیش آرایشگر احیا کنی بازم ریزش میگیری

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سوخته

دکلره مزخرف ترینه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

من دکلره کردم با بهترین مواد موهام کوچکترین اسیبی ندید

منم کردم بهترین جا بهترین مواد ولی بازم موهام خشک شد هرکارکنی دکلره ضرره کلا کار اشتباهیه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

منم کردم بهترین جا بهترین مواد ولی بازم موهام خشک شد هرکارکنی دکلره ضرره کلا کار اشتباهیه

ولی جای خوب مواد خوب واقعا زیباس

دوستانی دارم همیشه بلوند هستن و زیبا هست موهاشون

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
متاسفانه موهاتو داغون کردی تنها راهش اینه کوتاه کنی

بوتاکس کردم فایده نداشت همش گره میخپره. همیشه گیس میکنم ولی حمام شده برام عذاب تا میرم زیر اب موهام میشه عین کارتنخواب ها که بیست سال حموم نرفتن. لعد دوساعت درگیر شونه کردن میشم

ولی جای خوب مواد خوب واقعا زیباس دوستانی دارم همیشه بلوند هستن و زیبا هست موهاشون

زیباهست بله ولی اسیب میزنه

عکس فرستادم ببین

موهات خیلی قشنگ بوده

اگه مواد خوب و کار اصولی کرده بود بی نظیر میشد

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...