2777
2789

اومدم مطب کمردرد داشتم باردارم

نشسته تا به تا پاشم گشاد کرده رفتم به منشی میگم کمردرد دارم بگین بلند شن من بشینم

منشی میگه صدبار گفتم نمیفهمن گفته بلند شده من نشستم خانومش هیش و ویش میکرد😂

گشکل از دکترمه که میگه با شوهراتون بیاین مطب

لایک نکن خواهر منننن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ وقت زنایی ک با شوهرشون میان مطب رو درک نکردم

اخه میون ی عالمه خانوم باردار مرد گنده بیاد بشینه ک چی بشه مگه اون میخاد بزاد!

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

مطب دکتر زنان ؟ من هر جا دیدم قسمت صندلی ها رو نمیذارن اقایون بشینن تا وقتی خانم باردار هست . اقایون ...

اره

اینجا کلا یدونه مطبه هر طبقه اقایون یا سرپا وایمیستن یا بیردن بعضیاشونم پرروان میشینن

لایک نکن خواهر منننن  

خودت رک بهش میگفتی پاشو من بشینم

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

مگه کمردرد فقط به بارداری شاید اونم خسته است یا هرچی خوبه شوهرت دنبالت باشه بقیه بهش بگن بیشعور هم ب ...

قانونش اینه

شعور داشته باشه بیرون منتظر بمونه

با بارداری و کمردرد ۲ ساعت نمیتونم سرپا بمونم من

لایک نکن خواهر منننن