2777
2789
عنوان

خوش به حالتون نینی دارید😍😍😍🥺

210 بازدید | 22 پست

خیلی دوس دارم نینی کوشولو 😍😍😍😍🤩

خدا حفظشون کنه براتون.

نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝خیلی بیشتر از سنم میفهمم و راهنمایی میکنم🤗🦋

ایشالله نی نی دار شدن خودت

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

قربونت برم

انشاالله قسمت خودت ♥😍

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میخوای از منو ببری

۴ سالشه

فقط نگی آی سرم ای پام آی مغزم نمیکشه دیگه

آی کمرم و فلان.....

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

ایشالله نی نی دار شدن خودت

قربون قلب مهربونت💋😍

ایشالله اول باباشو پیدا کنم 😍🤣

نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝خیلی بیشتر از سنم میفهمم و راهنمایی میکنم🤗🦋

قربونت برم انشاالله قسمت خودت ♥😍

قربون قلب مهربونت گلم

ایشاللله😍😍😍😍

میخوای از منو ببری ۴ سالشه فقط نگی آی سرم ای پام آی مغزم نمیکشه دیگه آی کمرم و فلان.....

نه نمیگمممممم

برام پست میکنید؟ ممننونم😍😌

من دلم نی نی میخواد دخترررررر با لبای صورتی و نمکی 😩🥰پسرم یازده سالشه ولی دلم نی نی کوچولو میخواد

منممم البته باباشو پیدا نکردم😅😌😁

نی نی داشتن از دور قشنگه

الانکه داداشم رو دیدم میگم

زن داداشم و داداشم با یه نی نی ۴ماهه پیر شدن

با اینکه بچه ارومه و خداروشکر اذیتی خاصی نداره

همین پوشک عوض کردن و شیر دادن ۱ساعته و ۲ساعته

اذیتی هایی داره من ۷ساله بچه دار نشدم الان شکر میکنم خدا رو

خواهرام ۴تا و ۳تا دارن مدرسه ای شدن وای داغونن بسکه بر نوشتن و تکالیفشون اذیت میکنن

دلشاد هستم...💍

خیلی مسولیت داره الان انفلانزا گرفته من از ترس نمیدونم چیکار کنم داغون داغون هستیم دوتامون

خیلی قشنگیاشو داره نینی داشتن

ایشالله خوب شین عزیزم😢🌸

خیلی مسولیت داره الان انفلانزا گرفته من از ترس نمیدونم چیکار کنم داغون داغون هستیم دوتامون

وای دختر منم گرفت یعنی دوهفته من تا مرز سکته میرفتم و برمیگشتم هیچیم نمیتونست بگه فقط از صب تا شب با گریه میگفت مامان مامان

خیلی سخت بود بمیرم الهی براشون 😔

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
نه نمیگمممممم برام پست میکنید؟ ممننونم😍😌

بله حتما با کمال میل

لوک بفرست همین الان میفرستمش

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

نی نی داشتن از دور قشنگه الانکه داداشم رو دیدم میگمزن داداشم و داداشم با یه نی نی ۴ماهه پیر شدن با ا ...

اره سختیاشو داره قبول دارم🥲

ولی خیلی دوس دارمممممم