2777
2789
عنوان

چرا هیچکس نمیاد کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 23 پست
مامانمه یادم رفت بگم

عه خب همه ی مامانا همینن بگو بهت چه ربطی داره دلم میخواد اینطور باشم واه

مگه چند سالته که هی ایراد میگیره ازت

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببخشید یادم رفت بنویسم چیکار کنم بنظرت

گفتم بهت عزیزم کلااا توجه نکن ب کار خودت برس عین خالم ک مادر بزرگم کلی غر میزد ولی خالم کار خودشو میکرد الانم دیگه چیزی بهش نمیگن

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

ببین یکی هر روز راجب همه چیت نظر بده و نظرشو فرو کنه بهت چه حسی داری؟ اعتماد به نفست چی میشه؟

قبول دارم ادم اعتماد ب نفسش میاد پایین ولی وقتی مامانت تغییر نمیکنه تو مجبوری ی جوری ب طرف بی اهمیت بشی

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

عه خب همه ی مامانا همینن بگو بهت چه ربطی داره دلم میخواد اینطور باشم واه مگه چند سالته که هی ایراد م ...

ببین یکی هر روز راجب همه چیت نظر بده و نظرشو فرو کنه بهت چه حسی داری؟ اعتماد به نفست چی میشه؟

خب منم همینو میگم آدم یبار دوبار کشس داره ازش ایراد بگیرن بار سوم دیگه فوران میکنه

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم