2777
2789

توروخدا از تجربیاتتون بگین

واقعآ نیاز به همصحبت دارم

من با وجود خوردن لتروزول و دو تا اچ ام جی و اصلاح سبک فولیکولم در روز یازده سیکل ۹ بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غذاهای طبع سرد نخور گرمیجات بخور پیاده روی کن شکمتو و تخمدان هاتو و زیر شکمتو با روغن سیاه دونه یا کنجد قبل خواب ماساژ بده بجز دوره پریودی . عناب بخور صبح ها آب گرم و لیمو چکانده توش ناشتا بخور . نیم ساعت بعد صبحونه بخور

این کارا تخمدان هاتو فعال میکنه و فولیکول میره بالا

اصلاح سبک زندگی خوبه از این قرص های شیمیایی نخور جواب نمیگیری .

زیاد حداقل روزی سک ساعت پیاده روی داشته باش خیلی تاثیر داره روغن سیاهدونه شبا رحم و تخمدوناتو باهاش ماساژ بده پنج تا ده دقیقه دیگه اصلاح سبک مثل زود خوابیدن و صبحا زود بیدار بشی صبحانه پروتئینی مفصل بخور چربی قند مصنوعی اینا رو کم کن یا قند رو حذف کن بادکش گرم رحم و تخمدان فیلمش رو دانلود کن انجام بده به جای شیرینی مصنوعی مستونی خرما و میوه و تینا بخوری بادام درختی گردو مغزیجات زیاد بخور تو برنامت باشه کلم بروکلی مرغ تخممرغ محلی اینا زیاد بخور الهی بحق خدا و خانوم حضرت فاطمه زهرا(س) و خانوم ام البنین(س) زود باردار بشی و بچه سالم و صالح به دنیا بیاری ان شاالله

اخه برا روز یازده عدد ۹ خیلی کمه 😔

ورست میشه نگران نباش به زوری زود خدا بهت یک نی نی ناز و خوشگل میده حامله میشی این روزا رو فراموش میکنی عزیزم سوره مریم زیاد بخون به نیت بچه دار شدن

زیاد حداقل روزی سک ساعت پیاده روی داشته باش خیلی تاثیر داره روغن سیاهدونه شبا رحم و تخمدوناتو باهاش ...

عزیزدلم ممنون از اسنکه این همه تایپ کردی و راهنماییم کردی. خدا هر چی میخوای بهت بده به حق حصرت زهرا