2777
2789

یا باید بیشتر پس انداز میکرد

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

این خیلی کلیه ربطی نداره باید تمام موارد دقت مرد نوشت بعد ببینی اقتصادی یا نه

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این خیلی کلیه ربطی نداره باید تمام موارد دقت مرد نوشت بعد ببینی اقتصادی یا نه

اون ۶ میلیونی ک خرج شده ۲و نیمش برای قسط بوده

بقیه ۳و نیم برای لباس خونگی و غذا خرج شده

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

میشه بپرسم شغلت چیه چون سال دیگه منم دانشجوام میخوام بدونم 🙏🏼❤️

من دانشجو معلمم شغل ندارم

والا از نظر اقتصاد دانان ۱۰ درصد پس انداز عالیه و اقتصادی

ولی تو کشور و شرایط تورم ما ۹۹ درصد پس انداز اقتصادیه واسه یه مجرد😄

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  

عالیه والا خوب مدیریت کرده

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

اون ۶ میلیونی ک خرج شده ۲و نیمش برای قسط بودهبقیه ۳و نیم برای لباس خونگی و غذا خرج شده

پس باید اون دونیم بزاری روی ۶تومن پس انداز یعنی سه ونیم خرج ماهت شده چطور مدیرت میکنی شما

پس باید اون دونیم بزاری روی ۶تومن پس انداز یعنی سه ونیم خرج ماهت شده چطور مدیرت میکنی شما

خرج چندانی ندارم تو دانشگاه فوقش هر روز ۵۰،۶۰ هزار برای چای هزینه کنم

از اسنپ استفاده نمیکنم کارت اتوبوس گرفتم و با اتوبوس رفت و امد میکنم

یه ماه لباس خونگی میخرم

ماه بعد لوازم ارایش

ماه بعد کفش

و...

همه خرجامو تقسیم بندی میکنم بین ماه ها