2777
2789
عنوان

حس ششم بیاددد🙃🌑✨

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غزل لاغری موهای فوق العاده مشکی و موج دار و براقی داری سبزه گندمی روشن هستی مزه های قشنگی داری کلا چ ...

نه عشقم

رنگ پوستم سفید چشمام قهوه ای

دستام همیشه گرم

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

عزیزم منم بگو کی میاد.؟ دلتنگ نیس؟

من حسس ششم نیستم واقعا🥲

ولی هیلی وقتا حسام درست بودن

حس میکنم دلتنگته بهتم فکر میکنه ولی خودشو میزنه به اون راه

برگشتنو که بنظرم همه یه روزی برمیگردن

نه عشقمرنگ پوستم سفید چشمام قهوه ایدستام همیشه گرم

نشد ولی سنت فک میکنم خیلی کم باشه سعی کن درس بخونی و عجله نکنی خدایی نکرده انتخابت بدی بکنی هرچقدر شرایطی بد بود با چشم باز ازدواج کن

من حسس ششم نیستم واقعا🥲ولی هیلی وقتا حسام درست بودنحس میکنم دلتنگته بهتم فکر میکنه ولی خودشو میزنه ...

میشه منم بگی؟ شاغل میشم؟ امسال ازدواج میکنم؟🥲

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

حس میکنم شاغل میشی ولی سال بعد ازدواج میکنی🥲😂البته اینا فقط حس خودمه عزیزم اصلا مطمئن نیستم

عیبی نداره ممنونم ازت🥺❤️

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️