2777
2789
عنوان

می‌خوام به خواستگارم جواب رد بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 83 پست
خیلی سخته تحمل اینجور ادم.هیچی از احساسات و جزئیات رابطه نمیفهمه. همیشه ذوقتو کور میکنه،قبل خواستگار ...

اره میخوام بهم بزنم اعصابم واقعا نمیکشه

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس فردا زایمان هم باید تنها بره بیمارستانمهمونی هم باید تنها برهگردش هم باید تنها برهچرا چون از اولش ...

بله درسته حق با شماست

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

من خیلی بدم میاد کارتشو بگیرم خودم برم خرید کنم انگار گشنه چهارتا دونه لباس و انگشترم بخاطر این چیزا ...

عصبانی نباش خیلی آروم و ریلکس باهاش صحبت کن و بگو که از کارش خوشت نیومده و احساس کردی براش بی ارزشی جوابی که میده و رفتاری که بعدش میکنه تکلیفتو مشخص میکنه

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلا انگار ذوق و شوق نداره .باید خیلی بیش تر وقت بزارید همو بشناسید یک ماه خیلی وقت کمیه

نه اگه واقعا نمیخواد طرفو چرا الکی بیشتر وابسته اش کنه زودتر به هم بزنه بهتره تا به عشق و علاقه واقعی یک طرفه تبدیل نشده

اگه دختر باز نباشه یا کسی نباشه راهنمایی کنه بلد نیست واقعا بگو بله برون ما اینطوری نیست و رسم خودتو ...

بابا آروم گفتم عزیزم بهش

گاوه میدونی حرف منو چی برداشت میکنه ؟

همش میگه من خودم دارم کارتم رو میدم میگم برو خرید خودم میگم مشکلی نداره

اصلا.... هیچی

پیام دادم بهش گفتم من بیام کرات شما رو بگیرم خودم تنهایی برم خرید؟ این رو کجای تاریخ نوشتن؟پیام داده ...

واقعا مردها هوش انچنانی برای این موارد ندارن خیلی واضح صحبت کن خواسته هات رو کامل و واضح بگو بعد بگو اصلا این توهین برام ببین چی میگه خدایش برادر منم اینقدر خنگ بود تو مسائل قبل از ازدواج عروس ما هم مدادم ناراحت بود ولی الان همه چی رو بلده مسئولیت پذیر هم شده

عصبانی نباش خیلی آروم و ریلکس باهاش صحبت کن و بگو که از کارش خوشت نیومده و احساس کردی براش بی ارزشی ...

بابا گفتم بهش یه چیز دیگه اصلا برداشت کرد

واقعا مردها هوش انچنانی برای این موارد ندارن خیلی واضح صحبت کن خواسته هات رو کامل و واضح بگو بعد بگو ...

من حوصله زندگی کردن با آدم بی سیاست رو راستش ندارم

از دستش تو این چند روز سردرد گرفتم این دیگه کیه

بابای من خودش خنگ هست اما نه در حد این

بابا آروم گفتم عزیزم بهشگاوه میدونی حرف منو چی برداشت میکنه ؟همش میگه من خودم دارم کارتم رو میدم میگ ...

🤣🤣🥲🥲

میفهمم چی میگی بهش بگو رسم ما اینجوری نیست یا باید دو نفری بریم به هرحال خرید مهمی از زندگیم

یا من مثلا با خواهرم بیام شما هم با خواهرت

احساس میکنم منظور بدی نداره فقط خیلی شوته بهرحال حق با توعه هرکسی باشه ناراحت میشه

من واقعا حوصله ندارم تو زندگی هر حرفی رو چند بار تکرار کنم تا بفهمه!

من از اول هم دوست داشتم با مردی ازدواج کنم که مسئولیت پذیر باشه بفهمه من چی میگم

🤣🤣🥲🥲میفهمم چی میگی بهش بگو رسم ما اینجوری نیست یا باید دو نفری بریم به هرحال خرید مهمی از زندگیم ...

گفتم بهش.

میگه خب چرا آخه من کارتم رو میدم به تو ، تو هر چی میخوای بخر من آخه کارم زیاده

بعدشم حالا با مامانت اینت هماهنگ میکنیم قبل عقد یه چند بار بریم بیرون!!!