2777
2789
عنوان

می‌خوام به خواستگارم جواب رد بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 83 پست

عزیزم مسئله پول و طلا این چیزا نیست

مسئله احترام و ارزشی هست که خودش و خانوادش باید برات بذارن

خواهر من همچین اشتباهی کرد چوبشو بد خورد

اگه کسی تورو بخواد با عزت و احترام همه چیز سر جاش مراسم میگیره احترام میذاره ارزش میذاره

حتی اگه اوضاع مالی بدی داشته باشه همون مراسم هارو کوچیکیش رو میگیره طلارو کوچیکش رو میگیره و میاره

نه اینجوری

حالا بازم باهاش صحبت کن اگه خودش و خانوادش خسیس باشن یا بخوان مفتی مفتی دختر بگیرن بعدش هم هزار جور اذیتش کنن اصلا قبول نکن

برای عقد اصصصصلا عجله نکن

مشاوره برو رفت و آمد کن با خانوادش که کامل بشناسی

با مامانش قهره میگه چند ساله حرف نمیزنیممادرش یه پولی داشته همه رو میده به داداش بزرگه بعد این میگه ...

ببین اسی من و نامزدم از دو شهر متفاوت هستیم.قیل از نشون زنگ زد بهم گفت از ریز تا درشت برام توضیح بده رسمتون چیه؟بهس گفتم تو خودت اول بگو.گفت رسم ما مهم نیست ما خواهان هستیم باید طبق رسوم شما پیش بریم.تام چیزایی که گفتم رو مو به مو اجرا کرد حتی خیلی هم بیشتر.ابن آدم باید حد اقل میپرسید برنامه چیه

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با مامانش قهره میگه چند ساله حرف نمیزنیممادرش یه پولی داشته همه رو میده به داداش بزرگه بعد این میگه ...

به نظر من همین یه دلیل برای رد کردنش کافیه

چند سال با مادرش که بزرگش کرده سر پول قهر کرده

بعد اونوقت میخوای برای تو ارزش قائل باشه

به نظر من همین یه دلیل برای رد کردنش کافیه چند سال با مادرش که بزرگش کرده سر پول قهر کرده بعد اونوقت ...

دیگه بهم زدم

ولی خسیس نبود

گفت هر گرم خواستی برای خودت انگشتر بخر

خواهرم میگه قبول میکردی میرفتی یدونه سنگین یه فاکتور هم به نام خودت میگرفتی

الان خواهرم میگه طلاهاش رو نمیتونه بفروشه چون فاکتورش به نام شوهرشه

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

خودشم گفت من اولین بارمه میرم خواستگاری بلد نیستم

خب معلومه از ته قلبت راضی هستی چون داری ازش دفاع میکنی

میفهمم حالتو قشنگ معلومه ب دلت نشسته

هرجور صلاح میدونی عزیزم خوب فکراتو بکن فردا پشیمون نشی

این بارو ببخش ولی در ادامه ببین رفتارش چجوریه سریع عقد نکن ی مدت نامزد بمون ببین باز همینطوریه یا ن

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای روز کنکورِ😍

خب معلومه از ته قلبت راضی هستی چون داری ازش دفاع میکنی میفهمم حالتو قشنگ معلومه ب دلت نشسته هرجور صل ...

دیگه بهم زدیم بعید میدونم دوباره پیام بده

میخواست بده تا الان میداد

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...