2777
2789

این کار شدنی نیست حتی کلی نامزدمو مجبور کردم که حتما عروسی رو تالار بگیری و تالار. میگیرم

فقط ازین بابت میگم که روم نمیشه جلو مهمون ها برقصم راه برم بشینم احوال پرسی کنم شب عروسی هنوز بهتره از شب های قبلش که حنای دزد و این چیزا هست میترسم

چهار شب هست😑😑😑شب خرجی ،شب حنای دزد ،حنایندان و عروسی از دو شب اول میترسم اضطراب اجتماعی شدید دارم😑😑😑😑

منم سگ کوی حسین🖤دیوانه زنجیری روی حسین 🖤🖤 سنگباران نکنید عاشق دیوانه منم🤍سگ زنجیری عشقم چه کنم من اینم!

عروسی های ما فقط یک شب میشه از ۴عصر تا اخر شب.اون یکی مال قدیم بوده....ولی اگه بری آرایشگاه و لباس عروس بپوشی و میکاپ شینیون کنی خودت دلت میخواد بری مانور بدی ،فضای جشن یه چیز دیگه است

خدایا کمک کن تا کسی رو قضاوت نکنم،تواین پستی و بلندی زندگی دچارلغزش نشم.میخوام قلبم مثل آینه صاف بشه

عروسی های ما فقط یک شب میشه از ۴عصر تا اخر شب.اون یکی مال قدیم بوده....ولی اگه بری آرایشگاه و لباس ع ...

اونکه قطعا فقط شب خرجی میترسم نمیدونم چیکار کنم کجا بشینم با کی حرف بزنم دست کی رو بگیرم😭😭😭

منم سگ کوی حسین🖤دیوانه زنجیری روی حسین 🖤🖤 سنگباران نکنید عاشق دیوانه منم🤍سگ زنجیری عشقم چه کنم من اینم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندشبه تاپیکاتو میبینم ولی هنوز نفهمیدم شب حنای دزد چیه

لباس محلی رو که میدونی چیه؟؟ میپوشی میری آرایشگاه بعد میای خونه یه تم بادکنک و اینا میزنی تزیینی اقوام خیلی نزدیک و همسایهها میان به صرف شیرینی و شربت اتلیه میری قبلش فیلم برداری میکنی بعد میرقصی جلو مهمون ها با داماد همین

اونکه قطعا فقط شب خرجی میترسم نمیدونم چیکار کنم کجا بشینم با کی حرف بزنم دست کی رو بگیرم😭😭😭

شب خرجی چیه؟

خدایا کمک کن تا کسی رو قضاوت نکنم،تواین پستی و بلندی زندگی دچارلغزش نشم.میخوام قلبم مثل آینه صاف بشه