2777
2789
عنوان

چی بگم بهش حرصمم دراومده ازش😡

118 بازدید | 13 پست

برا بار دومه که دارم مچشو میگیرم.

اشتباه کرده و به مسافراش زیادی رو میده.

هرچی میگم حواستو جمع کن حتی نمیخوام شماره کارتتو واسه زن و دختری بفرسی بازم میام تو گوشیش یه چیزایی پیدا میشه.

شاید واقعا پیش نرفته باشه که بگی رابطه ایی باشه طبق زیرنظری که گرفتمش ولی نمیدونم بی اعتمادی ای تو من به وجود اومده که نمیتونم درست فکر کنم همش میگم شاید بیشترشم باشه و من نفهمیده باشم.

چندروز پیش دیدم یه دختری بهش پیام داده که میخوام برم تاجایی میتونید بیایید منو برسونید؟؟؟ شوهرمم زنگش زده بود و رفته بود رسونده بودش.

پیام و زنگاش پاک کرده بود و من ازجایی که بهش بی اعتماد بودم زیرنظرم بود.

وقتی ازش پرسیدم و خواستم هرچی هست رو بگه گفت چیزی نیس و فقط یه چیزایی غیراین جریانو گفت،چندبار بهش فرصت دادم ونگفت.

خلاصه اینکه الان خونه مامانم اینام واین پیامو داده.

میخوام ببینم چی بگم دندون شکن باشه؟؟؟

اصلا جواب بدم؟؟؟

وا یعنی چی

من هیچ وقت پول نقد ندارم کرایه رو کارت به کارت میکنم

این موضوع پیامم دیده حساسی قائم کرده شر به پا نکنی

اگه بهش اعتماد نداری تا این حد چرا باهاش ازدواج کردی؟

I will always love you❤️💖💗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا یعنی چیمن هیچ وقت پول نقد ندارم کرایه رو کارت به کارت میکنماین موضوع پیامم دیده حساسی قائم کرده ش ...

لزومی نداره پیام بده جز اینکه شرایط خاص باشه

هرکسی گفت شماره کارت میتونه کارتو بده دستش خودش بزنه یا بخونه واسش یاهرچی.

من خودم چندین بار شده بخوام کارت به کارت کنم تا گفتم شماره کارت راننده یا کارتشو داده دستم یا خونده برام.

کسی تاالان پیش نیمده برام پیامک بزنه برام.

واینکه اونم در همین حد حساسه نسبت به من پس چرا من نباشم؟

کو؟

این پیام چندپیشه که جواب ندادم

من اومدم بگم اشتباه کردم اگه میتونی منو ببخش هرجوری خواستی و هرجوری گفتی جبران میکنم. اگه ام نمی بخشی خودمو میکشم.

ولی وقتی دیدمت فهمیدم دیگه بخششی نبست حقم داری.

تو جاده ماشینو چپ میکنم.

نمیگم ک بترسی فقط به هیچ کس نگو خودکشی کرد مخصوصا به خانواده من حد اقل اینطوری بهت دیه میدن باهاش پول خونه رو تصویه کن. اگه تونستی حلالم کن نتونستی تاوان پس میدمچیزی برا باختن ندارم با این شرمندگی ام نمیتونم زندگی کنم بگن خودکشی کرد بهتره حد اقل نیستم که سرمو بندازم پایین

اینم پیام امروزش

من خیانتی نکردم که بخوای بهم بگی من لیاقت دخترم و خونوادمو نداشتم. من به قصد مسافرکشی اونو سوار کردم به مقصدشم رسوندم کرایشم گرفتم نه حتی حرفی زدم نه حتی قبلش و بعدش وهیچوقتم پیامی دادم نه هیچی. دروغ گفتم؟؟باشه میتونی بگی دروغگو بود. هرتصمیمی ام میتونی بگیری ولی من نمیزارم به خاطر دروغ گفتن دخترمو ازم دور کنن. فردا میام دنبالش

این پیام چندپیشه که جواب ندادممن اومدم بگم اشتباه کردم اگه میتونی منو ببخش هرجوری خواستی و هرجوری گف ...

ادم دروغ گو و بی ثباتیه جواب نده اصلا

تصمیمی که فکر میکنی درسته بگیر به حرفاش اهمیت نده چون هیچ ثباتی نداره وهمش داره حرفشو عوض میکنه معلومه که یه جای کار میلنگه و یه دروغی در کاره

نمیگم حتما خیانت کرده ولی راست و حسینی ام حرف نمیزنه

و پشیمون نیس و نمبشه رو حرفاش حساب کرد

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اینکه چرا دختره بهش پیام داده بیا منو برسون برام قابل درک نبود

ایشون اصلا چرا باید به مسافر شمارشو بده!

به نظرم حق داری

البته نمیگم خیانت کرده

فکرمیکنم فقط زیادی راحت میگیره

این همه ادم هستن که اسنپ کارمیکنن یا همینطوری مسافر سوار میکنن

با مسافر دیگه صمیمی نمیشن که طرف برای سفر بعدی هم بهشون زنگ بزنه!

یکم جدی برخورد کن و متوجه شدی که اشتباهشو پذیرفت ببخشش

ادم دروغ گو و بی ثباتیه جواب نده اصلاتصمیمی که فکر میکنی درسته بگیر به حرفاش اهمیت نده چون هیچ ثباتی ...

بله دقیقا دفعه پیش میگفت پشیمونه که به مسافرش پیام داده ولی باز دوباره تکرارکرد اشتباهشو.

بچه ها اینجا گفتن حق طلاق و حق حضانت و هرچی که داره رو بزن به نامت برا بخشیدنش.

ولی من نمیدونم قبول کنه یا نه.

فردا احتمال زیاد میاد و من نمیدونم حرفی بزنم یا فقط بی محلی کنم؟

بله دقیقا دفعه پیش میگفت پشیمونه که به مسافرش پیام داده ولی باز دوباره تکرارکرد اشتباهشو.بچه ها اینج ...

خب اگه اومد دیدی دنبال ببخششه همین شرط ها رو براش بزار

اگه قبول کرد که هیچ قبول نکرد یعنی مبخواد همون روال قبلی رو پیش بره

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اینکه چرا دختره بهش پیام داده بیا منو برسون برام قابل درک نبودایشون اصلا چرا باید به مسافر شمارشو بد ...

دقیقا برای منم قابل درک نبود و فک کردم احتمالا باید باهم یه لاسی زده باشن که دختره بخواد پیام بده ولی قبلا خودش میگفت خیلیا میگن ما میخواییم هرجا بریم بهتون زنگ بزنیم خودتون فقط بیایید قبول میکنید؟شوهرمم میگفت نه من هیچ وقت قبول نمیکردم.

خسته شدم دیگه ازبس بهش تاکیید کردم حواسش جمع باشه و کار اشتباهی نکنه، حالا مثلا بگیم کار اشباهشم کرد که کرد وقتی من مچتو گرفتم و بهت فرصت میدم چرا باز دروغ میگی؟؟؟

جلو چشاش زنگ زدم به دختره تا قبول کرد چه غلطی کرده.

لزومی نداره پیام بده جز اینکه شرایط خاص باشه هرکسی گفت شماره کارت میتونه کارتو بده دستش خودش بزنه یا ...

آها فکر کردم میگی شماره کارتش به کسی نده کلا

ولی

به نظرم جفتتون برید دکتر

I will always love you❤️💖💗

دقیقا برای منم قابل درک نبود و فک کردم احتمالا باید باهم یه لاسی زده باشن که دختره بخواد پیام بده ول ...

دروغش که بعد اینکه مچشو گرفتی از سر ترس بوده

فکر کرده اینجوری میتونه ماجرا رو جمع کنه و ختم به خیر بشه مثلا!

درباره شماره هم من فکر میکنم با مسافرها خوش رو هست و اونا میخوان دفعه بعد باهاش برن بازم

یعنی احتمالا ایشون راحت برخورد میکنه ولی نه در حد خیانت اما بازم کارش اشتباهه دیگه وقتی میدونه شما ناراحت میشی

دروغش که بعد اینکه مچشو گرفتی از سر ترس بودهفکر کرده اینجوری میتونه ماجرا رو جمع کنه و ختم به خیر بش ...

بله درست میگید،احتمالا.

الان شما نظرتون چیه؟ جواب پیام بدم؟یا حضوری اومد صحبت کنم و شرطمو براش بگم؟