2777
2789
عنوان

دخترای دبیرستان فقط

238 بازدید | 37 پست

شماها در طول روز دقیقا چکارا میکنین کجاها میرین

من کلاسی باشه با مترو خودم میرم.(کسی منو نمیبره)

منظورم سخته با پیاده و مترو میرم..

اتاقم خاکی باشه دسمال میکشم.. خودم غذا گرم میکنم میخورم... و میذارم تو سینک گاهی لیوان میشورم.. و لباسشویی میزنم... پهن گاهی، گاهی ن. اطو گاهی گاهی ن.. درسم دارم کنارشون گاهی دسری یا حاضریم درست میکنم

اخر هفته گاهی جارو

شمام همینین یا من فقط مث سگ دارم کار میکنم؟ کنار درسام

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨اگه تهرانی هستین و اهل تفریح و ورزش و بیرون رفتن و نیاز به همدم و همراه درخواست بدید فقط خانوم... 

افسرده ام تمام روز چندمی

۱۲

شما چی

یعنی ی لیوانم نمیشوری؟

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨اگه تهرانی هستین و اهل تفریح و ورزش و بیرون رفتن و نیاز به همدم و همراه درخواست بدید فقط خانوم... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حقیقت درس میخونم فقط اصلا کارهای خونه نمیکنم بدم میاد از کار خونه تنها کاری که میکنم طرف رسانه ولی طرف های خونه ما فقط یکی و دو تا ظرف نیست هزار تا ظرفه

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

افسرده ام تمام روز چندمی

منم دبیرستان شدم افسرده شدم عادی یهویی درسا زیاد میشه ولی تحمل کن عادت میکنی یادم به حدی رسیده بودن میخواستم خودک...شی کنم بعد یکی بهم گفت بخاطر دخترت در آینده (( عادیه بچسب به درست ول کن

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

من پشت کنکورم ولی تقریبا همینم

بیرون که زیاد نمیرم ولی اگه برم واسه خرید با مامانم میرم دیر به دیر هم میرم ماهی یه بار چون کلاس و اینا ندارم

ولی در بقیه موارد همینم

فکر کنم همه همینن

منم دبیرستان شدم افسرده شدم عادی یهویی درسا زیاد میشه ولی تحمل کن عادت میکنی یادم به حدی رسیده بودن ...

هر روز کارم گریست

مدرسم نمونست

سخت گیر

رشتم سخته

مامانم امروز باهام قهره

بخدا فقط میخوام تموم شه

عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔

من حقیقت درس میخونم فقط اصلا کارهای خونه نمیکنم بدم میاد از کار خونه تنها کاری که میکنم طرف رسانه ول ...

ی اطو و چیزای سادم ن؟