2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا دیگه نمیری ؟

راهم دور بود... عاشق شغلم و رشتم بودم...شوهرم راضی نبود... شدیدا دوس دارم ادامه تحصیل بدم ولی خیلی افسرده و اذیتم تو خونه اصلا نمیتونم درس بخونم ☹️دختری ک همیشه آرزوش مستقل شدن بود حالا هر روز آرزوی مرگ داره...

چی بگم والا درست میشه🤝🏼

چند سال شاغل بودم ولی دیگه نیستم

هیچ نیاز مالی ندارم

ترجیحم اینه به تفریحاتم برسم و خودمو پیر نکنم با کار

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

راهم دور بود... عاشق شغلم و رشتم بودم...شوهرم راضی نبود... شدیدا دوس دارم ادامه تحصیل بدم ولی خیلی ا ...

وای اینارو که میشنوم واقعا ازدواج برام حکم محدود شدن پیدا میکنه تو ذهنم

امیدوارم هر چی صلاحته پیش بیاد برات عزیزم 🤍

خستم ..

چند سال شاغل بودم ولی دیگه نیستمهیچ نیاز مالی ندارمترجیحم اینه به تفریحاتم برسم و خودمو پیر نکنم با ...

عشقم مگ میشه نیاز مالی نداشت؟

من خودم پر از نیاز مالی ام 😂💔 از کجا تامین میشی مگه؟

خستم ..

عشقم مگ میشه نیاز مالی نداشت؟ من خودم پر از نیاز مالی ام 😂💔 از کجا تامین میشی مگه؟

ارثیه و همسر

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

وای اینارو که میشنوم واقعا ازدواج برام حکم محدود شدن پیدا میکنه تو ذهنم امیدوارم هر چی صلاحته پیش بی ...

ممنون عزیزم

راهم دور بود هم من هم شوهرم خیلی اذیت میشدیم اول عقدمون بود...

فعلا هدفم اینه درس بخونم اگر بتونم

چی بگم والا درست میشه🤝🏼