2777
2789
عنوان

دوستان من عاشق شدم بیایین😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2465 بازدید | 216 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

داری اشتباه می کنی عزیزم طرف کی هست خودتو درگیر کسی نکن ذهنت درگیر میشه اذیت میشی واقعا

همکلاسی

راجبش بیشتر گفتم توتاپیکای دیگم هست درموردش

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

@kochol77777 @siimaa24 دستم به دامنتون بیایدیدد

خودتو واسه کسی که نمیخوادت به در و دیوار نزن الانم اقتضای سنته

سعی کن تماس چشمیتو باهاش کاملا قطع کنی

یه چیزیو توی این چندسال عمرم خوب فهمیدم و بهم ثابت شده پسری که دختری رو بخواد خود دختره میقهمه از رفتاراش از نگاهاش ولی وقتی نخوادت نمیتونی به زور بکشنونیش سمت خودت چون اخر حتی اگرم بتونی بهش نزدیک بشی تنها کسی که ضرر میکنه تویی و اون راحت میزاره و میرع من نصحیت خودمو کردم بهت مختاری

خودتو واسه کسی که نمیخوادت به در و دیوار نزن الانم اقتضای سنته سعی کن تماس چشمیتو باهاش کاملا قطع کن ...

خب من نمیدونم اون چجور حسی داره

اگرم حسی نداشت اصلا اشکال نداره چون اونجور وابسته نیستم، حس نداشت اوکی اصلا

دخترای زیادی هستن که پیدا میکنم خیلیم خوشگلترن اینا

نزدیکای 18 سالمه یسالو نیمه درگیرم

بعد خود دختره واسه اینکه حساسیتشو نشون نده پیش دوستاش هیچی نمیگه

خودتو واسه کسی که نمیخوادت به در و دیوار نزن الانم اقتضای سنته سعی کن تماس چشمیتو باهاش کاملا قطع کن ...

اون پسرنیستش که من دارم تعریفشو میکنم

اخ اخ ولی حسمو بهش نگفتم الانم خیلیییی دوسش دارم حس هامو گفتم دیگه اینجا

@zahrabanoo530 @جوجوsکوچولو @imhanam دستم به دامنتون بیاین همین تاپیکیکه تگتون کردمو بخونین

سلام عزیزم اومدم

چی شده؟

هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالت همین خوشبحالت گند میزنه به کل زندگیت،مجرد و ته تغاری خونه🌼 برای رسیدن به خواسته هام و خواسته های بقیه یه سوره حمد و صلوات بفرست😍