2777
2789
نباید باز کنه اصلا فکر کن من بمب سفارش دادم، چرا باید باز کنه ؟؟ اصلا به اون چه؟ تا فکرش هم مهم باشه ...

هوس کاکائو کردم از این بای کیت تلخ

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

دیجی کالا توی هر شهری نمایندگی داره مامور ارسال جداگونه داره به پست ربطی نداره عزیزم

حق باز کردن بسته هم ندارن شما موقعی که میبینید بسته بازشده میتونید تحویل نگیرید

ضمنا موقع تحویل بسته هم باید کد تحویل رو به مامور اعلام کنید مشکلی باشه هم میتونید مرجوع کنید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه بار یه بسته خودکار خریدم گفت یعنی شهرمون خودکار نداره؟ آخه شهرمونکوچیکه

اگه روش ننوشته بود میگفتی شما بیخود کردی بسته ی منو باز کردی 🫤🫤🫤

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

هوس کاکائو کردم از این بای کیت تلخ

سفارش بده ، به کسی ربطی نداره اصلا

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

باید گزارش رد میکردی براش

اصلا اجازه بازکردن بسته رو ندارن تخلفه

پیک فقط اجازه داره ازت کد تحویل بگیره

اصلا اجازه نداره بسته رو باز کنه

اگه روش ننوشته بود میگفتی شما بیخود کردی بسته ی منو باز کردی 🫤🫤🫤

یادم نمیاد روش نوشته بود یا نه ولی بسته باز شده بود. روشم مینویسن یعنی؟ آخه زشته کاکائو بسته ای بخرم

باید گزارش بدی تا آدمش کنن. بعدم چرا اعتماد بنفس نداری بجای اینکه جرش بدی جلو در خجالت کشیدی؟؟؟؟؟؟

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
دیجی کالا توی هر شهری نمایندگی داره مامور ارسال جداگونه داره به پست ربطی نداره عزیزم حق باز کردن بست ...

همون که میاره رو گفتم پستچی

یادم نمیاد روش نوشته بود یا نه ولی بسته باز شده بود. روشم مینویسن یعنی؟ آخه زشته کاکائو بسته ای بخرم

نمیدونم بنویسه یا نه ، خیلی وقته سفارشی نداشته م یادم نمیاد.

هیچم زشت نیست ، هر چی دلت میخواد سفارش بده ، و اگه باز کرده بود هم دعوا راه بنداز هم گزارشش بده

باید گزارش بدی تا آدمش کنن. بعدم چرا اعتماد بنفس نداری بجای اینکه جرش بدی جلو در خجالت کشیدی؟؟؟؟؟؟

آخه حقهم بااون بود فک کن مسافت زیادیه بخاطر خودکار

وا یعنی چی به اون چه. چرا اینجوری هستی؟

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

اونها شغلشون اینه و بابتش حقوق میگیرن

اتفاقا از خداشونه ما خرید کنیم که پیک باشه که ببرن

درآمد پیک دیجی کالا روزمزد و به تعداد بسته ای هست که میبرن

اسی چند سالته گلم ؟؟؟

فک کنم سنش خیلی پایینه 😐

اعتماد بنفسش پایینه دوبار با یکی دعوا کنه 4 تا پاچه پاره کنه درست میشه. من خودم همین بودم درست شدم🤣🤣🤣