2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گناه داره💔

نمیگم برو باهاش ولی حداقل همین ی نفر رو باهاش بد صحبت نکن چون فکر میکنه بخاطر مشکلشه که اینجوری باهاش رفتار میکنی قلبش میشکنه

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

زشته

معلولیت ربطی نداره واقعا به هیزی

اینجور نگین

الان معلولان ما قهرمان جهان هستن

اما در مورد هیزی حق دارین

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

من خودمم وقتی شنیدم تو کارش اهن افتاده روش خییییلی ناراحت بودم .ولی اخه رو چه حسابی بهم پیام میده یا ...

آره تحویلش نگیر

نه بخاطر مشکلی که داره ..فقط بخاطر اینکه دلت نمیخواد پسرا رو الکی تحویل بگیری

نیاز جنسی و هیز بودن ربطی به شرایط نداره

این آدم شرایطش این نبود همین بود

بعد اینکه چرا کسی که معلولیت داره باید خودشو متفاوت ببینه؟

با اعتماد به سقف مردها کاری ندارم

ولی هر آدمی زن یا مرد حتی با وجود شرایط خاص، چرا باید خودشو منزوی کنه و فکر کنه لایق دوست داشته شدن و دوستی عادی با بقیه نیست؟

چون از ادم پروو خوشم نمیاد براش مینوشتم( البته هر کسی بود اینو میگفتمااا اصلا ربطی به شرایط نداره...)

از کی انقدر صمیمی شدیم که برای کنسرت رفتن باید با شما برنامه بچینم؟

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
زشته معلولیت ربطی نداره واقعا به هیزیاینجور نگین الان معلولان ما قهرمان جهان هستن اما در مورد هیزی ح ...

ما زن ها سالمیم کلی امتیاز جورواجور داریم ، مردای چرک پرکی میشینن دور هم مسخرمون میکنن با میگن اینا پسند ما نیستن .

من بودم مینوشتم...هر کسی بود اینو میگفتمااا اصلا ربطی به شرایط نداره...از کی انقدر صمیمی شدیم که برا ...

انقدر پرروئ یه جواب دیگه میده

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم